Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tamareczka

Ktos wie jak powinno sie czyscic plyty winylowe?

Polecane posty

Gość Tamareczka

Pytam bo moge miec w "spadku" sporo plyt ale nie sa w najlepszym stanie i zastanawiam sie czy w ogole brac. Gramofon mam ale stoi niepodlaczony i nie pamietam kiedy ostatni raz wlaczalam. Jest sens bawic sie w czyszczenie mocno zakurzonych plyt?

Zamiast słuchać pajaca, wygooglaj: "czyszczenie płyt winylowych" i dostaniesz pełno porad od normalnych fanów winyli i propozycji tanich zestawów czyszczących. x Osobiście polecałbym pędzelek do czyszczenia obiektywów (koszt kilka zł), a do mniej cennych płyt, piankę do czyszczenia monitorów LCD. x A jak ktoś jest głupi, to niech przepłaca.

Gość gość
Jak już się wkręcisz w słuchanie płyt winylowych to zaglądaj na www.gramofonia.com - duży wybór winyli w przystępnych cenach :)

Gość gość
sprawdz sobie rozne srodki do czyszczenia takich rzeczy na http://www.total-care.pl/ . Szeroki wybor a produkty profesjonalne. Ja tam czesto zaopatrzam sie wlasnie w srodki czystosci i konserwacji :)

Gość gość
sprawdz sobie rozne srodki do czyszczenia takich rzeczy na http://www.total-care.pl/ . Szeroki wybor a produkty profesjonalne. Ja tam czesto zaopatrzam sie wlasnie w srodki czystosci i konserwacji :)

Gość Łuszka23
Total care ma naprawdę fajną jakość jak na swoje niskie ceny, wybór spory, ogólnie wszystko gra ;) No i jak się robi większe, chemiczne zakupy, to można w jednym miejscu i się płaci tylko raz za przesyłkę - plus!

Gość werkaa2233
Faktyczni, na total care co takiego powinnno być asortyment mają duży, wiec chyba nie powinno z czymś takim być problemów ;) U mnie ich kosmetyk jednak najczęściej nie czysci płyt, a moją furę ;p