Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Psootkaa

Dziecko się budzi co 5 min

Polecane posty

Gość Psootkaa

Witam. Mam pytanie. Mój synek ma 5tyg i się budzi co 5 min z płaczem. Może ktoś wie o co chodzi? Ja już nie mam głowy.

Gość gość
Kilka,alergia,skaza bialkowa,wpisz na wujku Google bo za duzo pisania jezeli kolki to sab simplex I kateter windi rureczki o******cze.poczytaj kochana bo szkoda dziecka

Gość gość
Biedactwo pewnie MA kolki,espumisan 100 I rurki windi sa w aptekach pomagaja usunac gazy z jelit I twoj spokoju I milosc biedactwo

Gość gość
Właśnie Kochani On nie ma kołek :/ Koleżanka ami mówiła, że to może być skok rozwojowy :/

Gość gość
Pewnie wyjdzie alergia za jakiś czas.

Gość gość
A czemu wnioskujesz, że kolek nie ma ? Możliwe ze mu tam brzuszek doskwiera, nie musi się wysilać by były to kolki. sab simplex ma w składzie aspartam i z niemieckich leków znacznie lepszy jest Lefax, w Polsce odpowiednik zdecydowanie najbardziej polecany to Infacol. Ja też borykam się z kolkami (synek 9 tygodni) i u nas leki nieco łagodzą kolki (używam Lefax) ale najskuteczniejsze chyba jest masowanie brzuszka, i tak masujemy i masujemy po 20-30min co jakieś 3 godziny. Rurki zakupiłam, posiadam, użyłam w największym kryzysie, są nieco kontrowersyjne, ale jak ma dziecko cierpieć to lepiej chyba mu pomoc. Coś go wybudza, i najprawdopodobniej jest to jakiś ból, normalnie takie dzieciątko śpi długo.