Tikabumbum 0 Napisano Grudzień 4, 2015 / Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 4, 2015 Test zrob,ile jestes przd okresem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 4, 2015 Kochana zrob test ciazowy,inaczej sie niedowiesz my nie wrozbita maciej, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tikabumbum 0 Napisano Grudzień 4, 2015 Jestem przzed okresem 4 dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tikabumbum 0 Napisano Grudzień 4, 2015 A podbrzusze mnie boli najczesciej po lewej stronie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 4, 2015 Poczekaj do dnia okresu i zrob test. Boisz się ze jestes w ciazy? Chyba się z tym liczysz jeśli się nie zabezpieczasz?. Każde działanie ma swoje konsekwencje, proste. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 4, 2015 Mam wrażenie, że tak głupie tematy co chwilę zakłada ta sama osoba, bo się nudzi w ostatniej ławce w gimbazie. Ile może być tak durnych kobiet, które zamiast zrobić prosty test lub iść na betę, pytają na forum, czy są w ciąży. I już wierzę, że ledwo by doszło do implantacji, a tu już mdłości i zachcianki. Bez jaj. Może jeszcze brzuch się powiększył i mleko już cieknie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jimzimniokaichuj Napisano Grudzień 5, 2015 Powiem ci tak.za duzo mleka wyprodukowalaś i musisz dać si3 wydoić. Najlepiej jesli mieszkasz na wsi to tam mają takie maszyny automatyczne więc głowa do góry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2015 Przygotuj się na to, że już jesteś w ciąży. Ciekawe jak twój facet na to, zareaguje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tikabumbum 0 Napisano Grudzień 7, 2015 Akurat o jego reakcje nie musze sie matwic... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 8, 2015 Chcesz zgrywać fajną suczkę to teraz masz nauczkę :P do dzidziusia będziesz w nocy wstawać i na pieluszki kasę wydawać...morał z tego taki gdy chcesz współżyć kup gumiaki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach