Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allegro ma non troppo

Czy to się tak naprawdę mówi czy to był jakiś podtekst?

Polecane posty

Byłam dziś na pierwszej lekcji gitary klasycznej i pod koniec usłyszałam, że mam ćwiczyć palcówki :O Nie wiem czy te palcówki to się naprawdę tak mówi czy on się podśmiewa ze mnie i wiadomo co miał na myśli. W pierwszej chwili oniemiałam gdy to usłyszała, w następnej ogarnęła mnie wściekłość i byłam bliska wygarnięcia mu o tych palcówach a potem pomyślałam, że najpierw spytam na forum i jak się okaże, że już na pierwszej godzinie wyjeżdża mi tu z kretyńskimi podtekstami to go jutro zjebię, że szok! Stary pedofil będzie mnie tu na palcówy nagabywał :O

Gość gość
rozumiem, ze rodzice w swoim bezdennej niewiedzy (pewnie matka tez tu siedzi), zainstalowali ci tylko kafaterie, ktora machinalnie wlacza sie jako strona startowa i czymstakim jak GOOGLE juz nic nie wiesz?

Naprawdę tak się mówi? :O Miałam nadzieję, że może coś chciał mi zasugerować. Oczywiście udałabym wściekłość, wygarnęłabym mu parę słów aby dać mu pretekst do przepraszania i kajania się przede mną i znowu przepraszania. A tu nici. Szkoda bo gość starszy już ale taki jeszcze całkiem do rzeczy. Uwielbiam starszych panów ;)