Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gabinet Petrova Warszawa OPINIE

Polecane posty

Gość gość

Znacie? Polecacie? Jakie macie doświadczenia z tym gabinetem kosmetycznym ?

Gość gość
Ja mam bardzo dobre :) Dzięki gabinetowi Petrova pozbyłam się trądziku,z którym walczyłam od lat :)

Gość gość
Ceny są wg mnie trochę wygórowane, ale tak poza tym to nie mam żadnych zastrzeżeń:)

Gość gość
ja chodzę tutaj na masaże <3 i powiem wam,że dawno nie byłam tak zadowolona z żadnego masażysty :) Pani Maria jest niesamowita :)

Gość gość
jedno z moich ulubionych miejsc przekonujące podejście do klienta, niewysokie ceny i przede wszystkim skuteczne zabiegi

Gość gość
Gabinet Petrova spełnia moje oczekiwania. Wysoka jakość po prostu wygrywa w tym gabinecie ;)

Gość gość
Pani Marysia robi masaże na poziomie, widać że kobieta zna się na rzeczy jestem zadowolona :)

Gość gość
a gdzie dokładnie znajduje się ten gabinet kosmetyczny???

Gość fionaqwe
Ja nie znam, ale jeśli chcesz to polecam Akademia HairXtend Poland. Akademia prowadzi szkolenia z kosmetyki w Warszawie. Często Potrzebują modeli na których ćwiczą kursanci. Koszt usługi u kursanta jest bardzo niski, zwykle jest to tylko koszt zużytych materiałów. Ja byłam ostatnio na makijażu permanentnym i mam zrobione tak jak w najlepszym salonie polecam właśnie takie coś http://www.hairxtend.pl/training/260

Gość gość
ul. Rudnickiego 3a/8h w Warszawie oczywiście :) pozdrawiam

Gość gość
byłam na pewnym zabiegu, trwał on niedługo, bo tylko 30 minut, ale podobno tyle ma trwać pierwszy zabieg bardzo spodobała mi się atmosfera, ta cisza i relaksująca muzyka w tle sprawiła, że po prostu zasnęłam :) hehe odpłynęłam po prostu!

Gość gość
no gabinet Petrova jest niezwykle usypiający:) miałam okazję tutaj być na paru zabiegach i powiem szczerze, że warto było dobra organizacja personelu, konkretna obsługa, niewygórowane ceny tak trzymać!

Gość gość
indywidualne podejście do klienta sprawia, że chce się tu wracać, każdy klient traktowany jest wyjątkowo dobra organizacja personelu polecam

Gość gość
ktoś może mi powiedzieć jaki zabieg przeciwzmarszczkowy jest najskuteczniejszy? który przynosi najszybsze efekty? oczywiście w Petrova

Gość gość
moim zdaniem najlepsza jest mikrodermabrazja, jednak w gabinecie zabieg dostosowany jest indywidualnie, więc wystarczy że się zapiszesz, a obsługa powie Tobie jaki zabieg w Twoim wypadku będzie najlepszy! ;)

Gość gość
ile kosztuje ta mikrodermabrazja tutaj ?

Gość gość
zalezy która, bo jest parę opcji jeśli chodzi o mikrodermabrazję ;) ja na przykład chodziłam na mikrodermabraję antytrądzikową , która pięknie złuszcza powierzchowne zaskórniki i grudki, odblokowuje ujścia gruczołów łojowych, ściąga pory, rozświetla cerę i za taką mikrodermabrazję płaciłam 180 zł każda inna jest droższa z tego co kojarze, ale też kwestia tego która, są nawet jakieś po 400 zł

Gość gość
cześć, jestem po pierwszej wizycie w tym gabinecie jestem mile zaskoczona :) Wykonują zabiegi solidnie, do tego serwują pyszną kawę, lepszą niż w niejednej warszawskiej kawiarni ;) nie musiałam czekać na swoją kolej panuje tu pełna organizacja personelu otrzymałam też kilka bardzo dokładnych wskazówek dotyczących pielęgnacji skóry w domu polecam

Gość gość
witajcie dziewczyny, co sądzicie o wiosennej ofercie na zabiegi IPL? ktoś z was korzystał? jakie wrażenia? na co się zdecydowałyście i jakie efekty? ja zastanawiam sie nad fotodepilacją ale sama nie wiem, trochę sie boję, jest czego?

Gość gość
polecam z czystym sumieniem uważam, że zabiegi wykonywane są bardzo profesjonalnie, przez osoby, które naprawdę sie na tym znają mają odpowiednie podejście do klienta co do tej nowości - jeszcze nie korzystałam, ale mam zamiar, szczególnie, że widziałam mają atrakcyjne ceny

Gość gość
co sądzicie o fotoodmładzaniu? czy laser ipl jest skutecznym sposobem a odmłodzenie i przywróceniem młodzieńczego blasku? zastanawiam się, który zabieg byłby dla mnie najbardziej skuteczny,jakie macie poglądy na ten temat? ile zabiegów jest potrzebnych , żeby uzyskać jakiś efekt?

Gość gość
powiem Tobie, ze dopóki sama się nie przekonałam , to nie wierzyłam w coś takiego jak fotoodmładzanie :) spodziewałam się jakiegoś efektu, ale nie aż tak spektuakularnego wiadomo - nie staniesz się nagle zmysłową 20-stką ale zabieg zniweluje wiele oznak starzenia ;) przekonaj się sama ;)

Gość gość
ile kosztuje ten zabieg w tym gabinecie?

Gość gość
Ja od czasu do czasu chodzę do gabinetu kosmetycznego w Piasecznie http://www.salon-hana.pl/nasze-nowo%C5%9Bci . Ostatnio robiłam zabieg mikrodermabrazji i zapłaciłam tylko 150 zł. Lubie do nich chodzić bo czuję się jak w salonie ze spa.

Gość gość
Mam łojotokową skórę z natury, dlatego bardzo zależało mi na rozświetleniu i dobraniu odpowiednich kosmetyków do pielęgnacji. Po zabiegach u Pani Petrovej uzyskałam efekt świetlistej skóry, a kosmetyki, które mi poleciła naprawdę działają i do tego jak pachną!

Gość gość
Problem z przebarwieniami rozwiązany! Wcześniej próbowałam naprawdę drogich metod na usunięcie tego problemu, ale nic nie pomagało. Dopiero kuracja w Gabinecie Petrova pomogła!

Gość gość
A ja muszę pochwalić w szczególności dobrą organizację salonu! Klientka jest obsługiwana dokładnie o tej godzinie, na którą była umówiona. Do tego jaką pyszną kawę tu mają!

Gość gość
Chodziłam na depilację laserową do tego gabinetu i teraz nie muszę się zastanawiać, czy mam ubrać spodnie czy sukienkę i ubieram sukienke :)

Gość gość
Zdecydowanie polecam! Pani Beata Petrova jest fantastyczna. Zna się na wielu zabiegach i bazuje na sprawdzonych produktach. Jestem pozytywnie zaskoczona wiedzą i doświadczeniem.

Gość alicja7766

Dużo się zmieniło dzięki zabiegom u pani Beaty.
Pani Beata fantastycznie zajęła się przypadkiem mojego syna.
Miał trądzik zaawansowany, a dzisiaj ? Dzisiaj nie ma pryszczy. Pani Beata ma doświadczenie i pasję.
POLECAM