Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Gabinet Petrova Warszawa OPINIE

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Znacie? Polecacie? Jakie macie do艣wiadczenia z tym gabinetem kosmetycznym ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Ja mam bardzo dobre :) Dzi臋ki gabinetowi Petrova pozby艂am si臋 tr膮dziku,z kt贸rym walczy艂am od lat :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ceny s膮 wg mnie troch臋 wyg贸rowane, ale tak poza tym to nie mam 偶adnych zastrze偶e艅:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja chodz臋 tutaj na masa偶e <3 i powiem wam,偶e dawno nie by艂am tak zadowolona z 偶adnego masa偶ysty :) Pani Maria jest niesamowita :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jedno z moich ulubionych miejsc przekonuj膮ce podej艣cie do klienta, niewysokie ceny i przede wszystkim skuteczne zabiegi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Gabinet Petrova spe艂nia moje oczekiwania. Wysoka jako艣膰 po prostu wygrywa w tym gabinecie ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pani Marysia robi masa偶e na poziomie, wida膰 偶e kobieta zna si臋 na rzeczy jestem zadowolona :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a gdzie dok艂adnie znajduje si臋 ten gabinet kosmetyczny???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fionaqwe
Ja nie znam, ale je艣li chcesz to polecam Akademia HairXtend Poland. Akademia prowadzi szkolenia z kosmetyki w Warszawie. Cz臋sto Potrzebuj膮 modeli na kt贸rych 膰wicz膮 kursanci. Koszt us艂ugi u kursanta jest bardzo niski, zwykle jest to tylko koszt zu偶ytych materia艂贸w. Ja by艂am ostatnio na makija偶u permanentnym i mam zrobione tak jak w najlepszym salonie polecam w艂a艣nie takie co艣 http://www.hairxtend.pl/training/260

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ul. Rudnickiego 3a/8h w Warszawie oczywi艣cie :) pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
by艂am na pewnym zabiegu, trwa艂 on nied艂ugo, bo tylko 30 minut, ale podobno tyle ma trwa膰 pierwszy zabieg bardzo spodoba艂a mi si臋 atmosfera, ta cisza i relaksuj膮ca muzyka w tle sprawi艂a, 偶e po prostu zasn臋艂am :) hehe odp艂yn臋艂am po prostu!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no gabinet Petrova jest niezwykle usypiaj膮cy:) mia艂am okazj臋 tutaj by膰 na paru zabiegach i powiem szczerze, 偶e warto by艂o dobra organizacja personelu, konkretna obs艂uga, niewyg贸rowane ceny tak trzyma膰!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
indywidualne podej艣cie do klienta sprawia, 偶e chce si臋 tu wraca膰, ka偶dy klient traktowany jest wyj膮tkowo dobra organizacja personelu polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kto艣 mo偶e mi powiedzie膰 jaki zabieg przeciwzmarszczkowy jest najskuteczniejszy? kt贸ry przynosi najszybsze efekty? oczywi艣cie w Petrova

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
moim zdaniem najlepsza jest mikrodermabrazja, jednak w gabinecie zabieg dostosowany jest indywidualnie, wi臋c wystarczy 偶e si臋 zapiszesz, a obs艂uga powie Tobie jaki zabieg w Twoim wypadku b臋dzie najlepszy! ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ile kosztuje ta mikrodermabrazja tutaj ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zalezy kt贸ra, bo jest par臋 opcji je艣li chodzi o mikrodermabrazj臋 ;) ja na przyk艂ad chodzi艂am na mikrodermabraj臋 antytr膮dzikow膮 , kt贸ra pi臋knie z艂uszcza powierzchowne zask贸rniki i grudki, odblokowuje uj艣cia gruczo艂贸w 艂ojowych, 艣ci膮ga pory, roz艣wietla cer臋 i za tak膮 mikrodermabrazj臋 p艂aci艂am 180 z艂 ka偶da inna jest dro偶sza z tego co kojarze, ale te偶 kwestia tego kt贸ra, s膮 nawet jakie艣 po 400 z艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
cze艣膰, jestem po pierwszej wizycie w tym gabinecie jestem mile zaskoczona :) Wykonuj膮 zabiegi solidnie, do tego serwuj膮 pyszn膮 kaw臋, lepsz膮 ni偶 w niejednej warszawskiej kawiarni ;) nie musia艂am czeka膰 na swoj膮 kolej panuje tu pe艂na organizacja personelu otrzyma艂am te偶 kilka bardzo dok艂adnych wskaz贸wek dotycz膮cych piel臋gnacji sk贸ry w domu polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
witajcie dziewczyny, co s膮dzicie o wiosennej ofercie na zabiegi IPL? kto艣 z was korzysta艂? jakie wra偶enia? na co si臋 zdecydowa艂y艣cie i jakie efekty? ja zastanawiam sie nad fotodepilacj膮 ale sama nie wiem, troch臋 sie boj臋, jest czego?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
polecam z czystym sumieniem uwa偶am, 偶e zabiegi wykonywane s膮 bardzo profesjonalnie, przez osoby, kt贸re naprawd臋 sie na tym znaj膮 maj膮 odpowiednie podej艣cie do klienta co do tej nowo艣ci - jeszcze nie korzysta艂am, ale mam zamiar, szczeg贸lnie, 偶e widzia艂am maj膮 atrakcyjne ceny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
co s膮dzicie o fotoodm艂adzaniu? czy laser ipl jest skutecznym sposobem a odm艂odzenie i przywr贸ceniem m艂odzie艅czego blasku? zastanawiam si臋, kt贸ry zabieg by艂by dla mnie najbardziej skuteczny,jakie macie pogl膮dy na ten temat? ile zabieg贸w jest potrzebnych , 偶eby uzyska膰 jaki艣 efekt?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
powiem Tobie, ze dop贸ki sama si臋 nie przekona艂am , to nie wierzy艂am w co艣 takiego jak fotoodm艂adzanie :) spodziewa艂am si臋 jakiego艣 efektu, ale nie a偶 tak spektuakularnego wiadomo - nie staniesz si臋 nagle zmys艂ow膮 20-stk膮 ale zabieg zniweluje wiele oznak starzenia ;) przekonaj si臋 sama ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ile kosztuje ten zabieg w tym gabinecie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja od czasu do czasu chodz臋 do gabinetu kosmetycznego w Piasecznie http://www.salon-hana.pl/nasze-nowo%C5%9Bci . Ostatnio robi艂am zabieg mikrodermabrazji i zap艂aci艂am tylko 150 z艂. Lubie do nich chodzi膰 bo czuj臋 si臋 jak w salonie ze spa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam 艂ojotokow膮 sk贸r臋 z natury, dlatego bardzo zale偶a艂o mi na roz艣wietleniu i dobraniu odpowiednich kosmetyk贸w do piel臋gnacji. Po zabiegach u Pani Petrovej uzyska艂am efekt 艣wietlistej sk贸ry, a kosmetyki, kt贸re mi poleci艂a naprawd臋 dzia艂aj膮 i do tego jak pachn膮!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Problem z przebarwieniami rozwi膮zany! Wcze艣niej pr贸bowa艂am naprawd臋 drogich metod na usuni臋cie tego problemu, ale nic nie pomaga艂o. Dopiero kuracja w Gabinecie Petrova pomog艂a!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja musz臋 pochwali膰 w szczeg贸lno艣ci dobr膮 organizacj臋 salonu! Klientka jest obs艂ugiwana dok艂adnie o tej godzinie, na kt贸r膮 by艂a um贸wiona. Do tego jak膮 pyszn膮 kaw臋 tu maj膮!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Chodzi艂am na depilacj臋 laserow膮 do tego gabinetu i teraz nie musz臋 si臋 zastanawia膰, czy mam ubra膰 spodnie czy sukienk臋 i ubieram sukienke :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zdecydowanie polecam! Pani Beata Petrova jest fantastyczna. Zna si臋 na wielu zabiegach i bazuje na sprawdzonych produktach. Jestem pozytywnie zaskoczona wiedz膮 i do艣wiadczeniem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alicja7766

Du偶o si臋 zmieni艂o dzi臋ki zabiegom u pani Beaty.
Pani Beata fantastycznie zaj臋艂a si臋 przypadkiem mojego syna.
Mia艂 tr膮dzik zaawansowany, a dzisiaj ? Dzisiaj nie ma pryszczy. Pani Beata ma do艣wiadczenie i pasj臋.
POLECAM

Udost臋pnij ten post