Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

himpokrytka

Faceci jakbyście zareagowali na

Polecane posty

tak ale kiedyś obiecalismy sb że tak łatwo nie odpuścimy... :( a wyszło inaczej małe nieporozumienie, on stwierdził że ja go nie rozumiem że woli byc sam ja mu na to że jest ch/u/jem a on że ok i tyle nie walczyłam o niego a moze tego oczekuje?

chociaż w miłości nie można unosić się dumą. jeśli go kochasz to walcz :)

właśnie... on to mówił jak mielismy jakieś nieporozumienia między sobą a kilka dni temu się zmienił... ja nie chcę się mu narzucać bo w sumie nie mam nawet takiego prawa.

heheshki dziś bardzo mądrze napisane. :) napisz mu coś w podobie. może to go ruszy. ps.kolor włosów nie ma nic wspólnego z inteligencją.;)

Gość gość
Jak będzie chciał to się odezwie, jak nie będzie too nie. Ale ja bym nie pisała "to czekam" bo ile będziesz czekać? jak za dwa miesiące się odezwie to też? czy nie? ja bym okresliła, że chce na koniec porozmawiać, podsumować wszystko i wtedy dopiero podjąć decyzję

nie wiem czy mnie dobrze zrozumiałaś. Aseksualizm, inaczej aseksualność − trwałe nieodczuwanie pociągu seksualnego wobec innych osób. lubisz takich mężczyzn? :D

Bedę czekała do póki nikt lepszy się nie pojawi a tego oceniam na 8.5/9 na 10 więc lepszy moze juz się nie zjawić...

himpokrytka dziś po prostu czytałem twoje wcześniejsze tematy i wydawało mi się że jednak potrzebujesz seksu :)

himpokrytka dziś wyjdz gdzieś do ludzi. :) i nie stawiaj takich warunków. może ktoś będzie np. 7/10 ale da ci coś więcej, uczucia?:)

Gość
Adam1990 dziś widocznie ocenia tylko ludzi według wyglądu i punktów. 🖐️

Gość
odp*****l się! nie jestem zbereznikiem! :O