Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Zadziwia mnie to, jak dużo ludzi nadal kupuje gazety z programem telewizyjnym

Polecane posty

Gość gość
bo to po prostu wygodniejsze i przyjemniejsze, lezy gazetka na stole, bierzesz i patrzysz sprawdzanie programu na stronach internetowych jest niewygodne i nieprzyjemne, ja tez kupuje tv kurier za 1zł z groszami :)

Chciałam powiedziec, że dla mnie jest odwrotnie, ale przypomniałam sobie, że nie oglądam telewizji od lat, więc w sumie rzadko mam potrzebe sprawdzania programu i nie wiem co jest wygodniejsze. :)

Gość Fan_CannibalCorpse
Moja mama (mamyn dwa kompy w domu) kupuje tele tydzień, bo lubi ZAZNACZAĆ filmy kólkiem, które chce oglądać. Choć ja jej moge sprawdzić w necie, to i tak fajnie sie w sumie tą gazete czyta, Są tam jakies przepisy z żarłem, krzyżówki, itd. :) Pozdro.

Gość gość
Tele tydzień to nie tylko program telewizyjny jakbyś nie wiedziała.

Gość gość
ja tez kupuje takie cos, ale nie tele tydzien :P czemu ? bo faktycznie jest wygodniejsze, w kazdej chwili moge sprawdzić program, jest bardziej czytelny niz programy w necie, jest kilka krzyżówek, czasem fajny przepis, 1-2 zł to nie majątek

Tele tydzień to jest dość fajne czasopismo, najlepsze chyba na rynku i dzierży palmę pierwszeństwa od zawsze. Tam są nie tylko ramówka ale też artykuły, wywiady z celebrytami etc.