Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myśle ze z Ewa Tylman historia jest prosta

Polecane posty

Gość gość

Co do tej Ewy to sądze ,ze scenariusz był taki : to jej chłopak ją utopił z pewnościa i w koncu znajdą jej cialo. Pewnie zrobił to dlatego, ze np go zdradziła, sądzę, ze powodem moze byc jego obsesyjna zazdrosc np o innego faceta, pewnie z jakimś romansowała i zazdrosny partner ją zabił . Pewnie mu powiedziała, lub wiedział o tym, ze juz go nie kocha i ich zwiazek dlugo nie potrwa i postanowil sie zemscic. oczywiscie go nie bronie bo to nic nie usprawiedliwa zbrodni, ale obstawiam taki scenariusz tej historii bo co innego moglo wywołać takie silne wzburzenie w nim? A że zrobil to on jest pewne bo szła z nim, nikt nie wpada do rzeki przechodząc przez most ot tak, musiał ją zepchnąć

Mnie przeraża fakt, że tyle dni minęło, a oni dopiero go zatrzymali. Jeśli naprawdę zrobił jej krzywdę, umyślnie czy nieumyślnie, to wystarczyło, ze powiedział, że nie pamięta a puścili go wolno i pozostawał bezkarny. Dla mnie jest to przerażające

Gość gość
jej chłopak nie miał z tym raczej nic wspólnego miała wracać taksówką wg. niego poza tym jest funkcjonariuszem ABW

Gość gość
Sorry, nie chłopak tylko ten kolega. Mysle, ze mieli romans i chciala go np zostawic

Gość gość
juz pogubiłam sie w tych waszych tezach ona szła ze swoim chłopakiem? czy z kolegą ich

Gość gość
niby z kolega, chlopak był w domu, ale czy ten kolega to był tylko kolega? Ja mysle, ze łaczylo ich pewnie cos wiecej

Gość gość
ok,dzięki

Gość ciubaryk
jej chłopak, czyli funkcjonariusz ABW dlaczego nie balowała ze swoim facetem , czyli funkcjonariuszem ABW ? czy impreza była 'zamknięta' i tylko dla pracowników Rossman ? skoro jej chłopak nie był na 'zamkniętej' imprezie dla pracowników Rossman to mógł pojechać na koniec imprezy i z imprezy zabrać nawaloną Ewkę A prawdopodobnie nie przyjechał i olał Ewkę na zasadzie, skoro poszła ze swoim towarzystwem to niech towarzystwo Ewki zadba o to aby wróciła w jednym 'kawałku' do swojego domu , nie wiadomo, gdzie był wtedy funkcjonariusz ABW , gdy Ewkę jakiś KOLEŚ niebieskim kapturze na głowie prowadził ? Nie wiem , ale na miejscu tego funkcjonariusza ABW byłbym bardzo ciekawy co się dzieje z moją dziewczyną i wyjechałbym na spotkanie chociaż popatrzeć , co robi Ewka po wyjściu z imprezy integracyjnej , czy idzie w kierunku swojego domu, czy jest odprowadzana do domu i przez kogo ? Jak czytam różne wiadomości na ten temat to się dowiaduję, że Ewka była konkretnie pijana i wypadały z jej torebki różne przedmioty i znaleziono jej dowód osobisty, być może zgubiła lusterko i KTOŚ znalazł i podniósł, być może zgubiła szminkę i grzebień , wiele elementów teraz ma znaczenie ale gdybym był facetem Ewy i nawet funkcjonariuszem ABW to bym poszedł sprawdzić co się dzieje z Ewą , być może ten funkcjonariusz ABW tam był na miejscu zdarzenia i nawet bił się z kolegą Ewki przy Warcie ale kolega Ewki był porządnie nawalony i NIC nie pamięta , podobno jest podrapany i obsiniaczony , czy przy rzece był funkcjonariusz ABW ?

Gość gość
A mnie ciekawi czemu ta sprawa jest tak rozdmuchana . Czy naprawdę w tym kraju trzeba tyle czasu non stop chrzanić o jednej pijanej lasce, która gdyby z siebie świni nie zrobiła żyłaby sobie spokojnie? Komu i dlaczego na tym zależy?

Gość gość
23:21- no i co z tego, ze byla pijana i wracała z imprezy, wielu mlodych ludzi tak robi ,a to nie znaczy, ze zasłuzyli sobie na śmierc, ja nieraz pijana wracałam z imprez i naszczescie nic mi sie nie stało, skonczylam studia i wyszlam na ludzi, nie rozumiem tych co ja tak potepiaja za ta impreze jakby nie wiem co zrobila...

Gość gość
Jeszcze jakby to była 15-latka która by sie nacpała na imprezie to bym rozumiała to oburzenie, albo jakas alkoholiczke, element spoleczny, a to akurat byla zwyczajna dziewczyna, wielu mlodych ludzi chodzi na imprezy i sie nawet podpije co nie czyni z nich jakiegos elementu...Ciekawe czy wam sie nigdy nie zdarzylo wypic wiecej na imprezie

Gość gość
Ja się nie obużam ale nie ona pierwszaa ni pewnie ostatnia(niestety)tylko zwyczajnie pytam, czemu akurat o niej jest tak głośno. Giną dziewczyny w różnych okolicznościach ale nikt z ich powodu takiej afery nie robi.

Gość gość
Sądzę zeszli nad rzekę bo on ja tam zaciągnął by pijana wybzykac a ona się nie dała i zaczęli się szarpać i wpadła do wody i się utopila a on nie chciał się moczyć bo wiedział że nie żyje ,tak wygląda najbardziej prawdopodobnie gdyż po co zeszli pod mostem a mieli przejść góra! Kto w nocy schodzi pod most tylko na bzyki ona pijana nie pokumala on młody chłopak doopic się chcialo

Gość ciubaryk
zgadza się , każdego roku na wiosnę i na jesieni pracownicy korporacji albo firmy organizują we własnym środowisku spotkania integracyjne, imprezy w plenerze, wyjazdy na grzyby, wyjazdy imprezowe i organizują składki finansowe na taki wyjazd aby się schlać , kobiety z góry planują, że zostaną wykorzystane seksualnie i spontanicznie zgwałcone i przed wyjazdem na imprezę wybierają sobie absztyfikanta do pijaństwa i gwałtu , takie są kobiety i planują a gdy facet już nie może pić to kobieta się rzuca na faceta i robi z facetem wszystko aby tylko facet chciał ją zgwałcić, zaliczyć i nie ważne, że został mąż z dwojgiem dzieci , kobieta chce być zaliczona ! tak myślę, że funkcjonariusz ABW to wszystko wie i od samego początku się przyglądał , jak Ewka imprezuje ? nagle wkroczył ale było już za późno albo facet w niebieskim kapturze przeszkodził i teraz NIC nie pamięta , że dostał w ryja ! a co mógł zrobić funkcjonariusz ABW , gdy zobaczył, że Ewka utonęła i nie oddycha ? na jego miejscu , czyli na miejscu tego funkcjonariusza ABW wziąłbym Ewkę na ręce i bym zaniósł do swojego auta , moim zdaniem, gdy ludzie Rutkowskiego popatrzą na auto funkcjonariusza ABW to powinni zobaczyć na fotelach plamy z wody , funkcjonariusz ABW zna prawdę , czy powiedział wszystko Policji ?

Gość gość
23:21 bardzo Cię popieram. Ale widzisz w tym kraju bohaterami są dziwiki,zlodzieje,pijacy,dzieciobojcy,matkobojcy. Zuzanna i niedźwiedź, wasniewska,trynkiewkcz oraz rzesza zaginipnych imprezowych lal.. szkoda,ze tak nie poszukuja biednej staruszki z alzheimerem, starszego pana,pani ktora pracuhe w biedronce itp.

Gość ciubaryk
moim zdaniem Ewki nie znajdą w rzece Warta nawet za 100 lat, Ewki nie ma w tej rzece , zapytajcie funkcjonariusza ABW , gdzie jest Ewa ?

Czyli ten koleś co z nią szedł był kolegą z pracy, a jej chłopak siedział w domu? A te dziwne rzeczy o mordzie rytualnym? 21 wiek a ludzie znikają bez śladu....