Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niedziewica to kobieta uzywana obspermiona

Polecane posty

Gość gość

Jak mozna sie z czyms takim spotykac Mowie o tych przedslubnych

Gość gość
ja się juz nie spotykam zdradziła mnie szmata już jej nigdy na oczy nie zobacze i dobrze!!

Gość gość
`a kobieta to rzecz czy człowiek? wszyscy maja takie same prawa wszyscy też powinni być tak samo traktowani - skoro kobieta majaca wiecej niż 1 partnera to kobieta uzywana obspermiona, to facet majacy wiecej niż 1 partnerke jest używanym brudnym ku/r/wiarzem

Gość gość
A co z konkubiną, która nie chce ślubu?

Gość gość
O ofiarach gwałtów też masz takie zdanie, geniuszu?

Gość gość
Kobiety szanujcie sie

Gość gość
szanowanie sie to nie puszczanie sie po katach z pierwsza zapoznana osoba, jesli kobieta/mezczyzna jest w zwiazku, kochaja sie normalne jest ze uprawiaja seks, a nie zawsze jest tak ze sa razem na wiecznosc (slub tego nie zagwarantuje ze zawsze beda razem) rozstaja sie i szukaja nowej osoby ktora bardzo pokochaja i z ktora beda wspołzyc, takie osoby sie szanuja bo oddaja sie tylko komus kogo bardzo kochaly i wiazaly nadzieje na wspolna przyszlosc

Gość gość
gość dziś Autorowi nie przetłumaczysz, dla niego trzeba być z jedną i tą samą osobą nawet, jak Cię mąż bije.

Gość gość
Jak uprawiasz seks w zwiazku to tez sie puszczasz musisz trzymacto wtedy szanujesz sie. Kobiety nie rozumieja ze k****enie to tez w zwiazku bo w taki sposob maja bardzo podbite statystyki zaczynaja sypiac po 2 miesiacach znajomosci

Gość gość
Są dziewice, które regualrnie robią anal i laskę z połykiem do buzi. A chłopaki spuszczaja się na nie na twarz i na cycuszki. Specalanie tak, żeby nie odebrac im dziewictwa.

Gość gość
wszystkie kobiety maja w doopie twoje gadanie :D sa w szczesliwych zwiazkach z mezczyznami ktorzy je szanuja, kochaja i z ktorymi sypiaja, a ty jestes dla nich nic nie wartym goownem ktore nalezy tylko omijac :) nie martw sie zadna kobieta ani niedziewica ani dziewica czy inna nie zwroci uwagi na ciebie ;)

Gość gość
gość dziś Wtedy nie są dziewicami, geniuszu. I ile takich jest? kilka % ?

Gość gość
gość dziś Po pierwsze, to nic do c***a pana nie muszę Po drugie, jeśli nie uznaję małżeństwa, to co, mam się k***a powiesić?

Gość gość
Apel do kobiet trzymajcie cnote jak najdluzej bo co raz wiecej kobiet sie puszcza. Czysta to znaczy szanujaca sie a obspermiona to grzesnica ktora bedzie w piekle sie smazyc

Gość gość
00:12 Czysta, to ja jestem, jak się umyje. I nie p*****l tych religijnych nazw, wolę naukowe określenia. A tak na marginesie, to piekła nie ma, dalej wierzysz w bajki?

Gość gość
nie wierzew Boga chory prawiku :D mam wspanialego, kochanego mezczyzne z ktorym kocham sie juz kilka lat ;) jest moim pierwszym, pewnie tez i ostatnim (mam nadzieje ;) ) nie obchodzi mnie zdanie osoby który nie ma zielonego pojecia o zwiazkach, wspołżyciu

Gość gość
Bylem w zwiazku wiec panienko nie trafilas

Gość gość
tak bo uwierze, kto by chciał faceta co widzi tylko błone i nic wiecej? :P może być pękna, mądra, mieć wspaniałą osobowość i charakter ale skoro nie jest dziewicą to się nie szanuje, wiec nie jest nic warta bo niestety sracila blone ze swoja miloscią... słyszysz ty siebie? :D wiekszego debilzmu chyba nie ma z reszta takie kobiety beda dziekować ze niespotkały na drodze takiego świra, a i tak bardzo szybko znajda milego troskliwego kochajacego mezczyzne ktorzy widza cos wiecej niz kawalek miecha i nic poza tym :)