Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale sie ciesze,ze mam w koncu normalny rzad

Polecane posty

Gość gość

Daj Boze ,zeby Polska wkoncu wyszla z pod panowania niemieckiego buta.

Gość gość
Normalny?hahaha Fakt,że to lepsze niż po ,ale oni chcą stworzyć państwo wyznaniowe! Już chodzą pogłoski o usunięciu edukacji seksualnej ze szkół i dodaniu matury z religi.Czytałem jeszcze,że jakiś poseł z pis wypowiadał się o zaostrzeniu prawa kiedy uczeń chce się wypisać z religi,mówił,że dobrze byłoby gdyby z religi można byłoby się wypisać dopiero gdy przyniesie się dokument o wypisaniu się z kościoła,bo według niego "uczniowie fałszują kartki od rodziców" i Za 3 lata biskupi będą zasiadać w sejmie. :( :(

Gość gość
Nie podoba sie wynocha do muslimow za zach granice ,bez prawa powrotu

Gość gość
Oho autor aż pała tą katolicką miłością...pewnie twój bóg jest zadowolony z tego.W końcu wy z allahami macie tego samego boga to co się dziwić ;)

Gość gość
gość 10;13 słuchaj dalej pogłosek jedna baba drugiej babie i bój sie,a nie lepiej włączyć samodzielne myślenie?

Gość gość
Prosta pilka .Nie potrzeba nam lewackiej choloty.Polska ma byc wolna i bezpieczna.

Gość gość
"Występujący także na konferencji prasowej minister spraw zagranicznych Didier Burkhalter zadeklarował, że w razie braku kompromisu w sprawie imigrantów Szwajcaria gotowa jest zawiesić porozumienia gospodarcze z Unią Europejską. "Jeśli naprawdę nie znajdziemy rozwiązania, będziemy gotowi zawiesić część lub całość umów dwustronnych" -" Szwajcaria to madry narod.Mam nadziej,ze Polska postapi podobnie.

Gość gość
Czytałem to z artykułu na necie w którym był wywiad z jakimś posłem z pis.