Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wibrator ...

Polecane posty

Gość gość

Witam, pojechałam dziś rano do szkoły na kilka godzin,a moja matka w tym czasie wymyśliła, że zrobi mi porządek w szafie... nie informując mnie o tym wcześniej. Jestem tak wkurzona..... w tej szafie trzymałam wibrator.. na pewno go zobaczyła, ale przecież nie powiem jej nic, bo chciała dobrze, ona też się nie odzywa na ten temat (powiedziała tylko, że zrobiła mi porządek w pokoju i w szafie) , ale obawiam się że będzie miała teraz tzw "spaczoną psychikę" skoro dowiedziała się, że jej córka nie jest święta i ma potrzeby seksualne. Myślę o tym cały czas i nie mam ochoty się z nią widzieć ani z nią rozmawiać, a Wy jak skomentujecie ten temat? też byście się przejmowały czy lepiej to olać ? P.S. Mam 23 lata (jakby kogoś to interesowało - więc nie jestem już dzieckiem)

Gość gość
podbijam

Gość Turkuć
Masz 23 lata i nadal chodzisz do szkoły?

Gość gość
Tak, do policealnej - z resztą co to ma za znaczenie gdzie dziś poszłam? Studiuję jeden kierunek dziennie, a drugi mam zaocznie w szkole policealnej, jakie to ma dla Ciebie w ogóle znaczenie, skoro temat jest zupełnie inny

Gość gość
Jak byście się czuli na moim miejscu ? :)

Gość gość
ciesz sie ze cie nie przylapala jak go uzywasz :D :D

Gość gość
Zawstydzenie i zażenowanie, ale to nieważne. Ważne jest to żeby anirodzice ani nikt inny nie wpływał na twoje intymne sprawy. To też jest sygnał żeby pomyśleć o wyprowadzeniu się od rodziców bo mogą Cię poustawiać do końca życia.

Gość gość
Właśnie rzecz w tym, że wcale go tak często nie używam - może raz na kilka miesięcy, ale czasem się przydaje, dlatego go nie wyrzucilam :) Tak, jestem trochę zażenowana, no ale w sumie jesteśmy tylko ludźmi. Ona nie ingeruje w moje sprawy intymne, a nie mam możliwości wyprowadzki w tym momencie, ale dziękuję za dobrą radę :)

Gość gość
troche obciach

Ja też chciałbym wyprowadzić się od rodziców i mieć własne mieszkanie. Choćby 1-pokojową kawalerkę.

Gość gość
to jest grzech wpadniesz jeszcze w erotomanie poczytaj sobie gazete miłujcie

Gość gość
;) nie przejmuj sie, w koncu jestes dorosla