Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
TomekFotograf

Fotograf na ślub, wesele, chrzest, komunię, zdjęcia do portfolio

Polecane posty

Witam serdecznie, w związku z rozwojem działalności fotograficznej poszukuję możliwości wykonania zdjęć ślubnych, z chrztów i innych imprez o charakterze rodzinnym. Ze względu na brak tego typu zdjęć w swoim portfolio zachęcam do nawiązania kontaktu i podjęcia negocjacji. Będę wdzięczny za możliwość rozpatrzenia mojej kandydatury pod kątem udziału w uroczystości w roli drugiego fotografa. Zapewniam wysoki poziom kultury osobistej, miłą współpracę oraz dobre oko i zaangażowanie. W swojej pracy szczególnie zwracam uwagę na dobrą jakość, emocje i obok klasycznych ujęć dodaję także to "coś" od siebie. Na swoim koncie posiadam ponad 70 plenerowych sesji zdjęciowych z udziałem osób indywidualnych. Znam także wiele ciekawych, klimatycznych i urokliwych miejsc na terenie Warszawy i okolic. Sesje realizowałem także w okolicach Nieborowa, Wyszkowa, Łomży i Sochaczewa. Podczas zdjęć obecna jest wizażystka. Posiadam doświadczenie w fotorelacjach z wszelkiego rodzaju imprez (kultura, rozrywka, sport, imprezy firmowe) oraz w sesjach indywidualnych (plener i studio). Współpracuję z agencją modelek i modeli, z wizażystkami, stylistkami oraz projektantami mody. Będzie mi bardzo miło, jeśli wezmą Państwo pod uwagę moją kandydaturę. Zapraszam do zapoznania się ze szczegółami oferty i jeszcze raz zachęcam do negocjacji :) http://fotografwawa.jimdo.com/cennik/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować