Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet leci na dziewczyne brata

Polecane posty

Gość gość

Moj mezczyzna jest czuly i wierny jednak odkad zapoznalam go z moja przyszla szwagierka i spedzaja razem wiecej czasu to zauwazylam, ze jest nia bardzo zainteresowany. Wypytuje ja o wszystko, przyglada sie jej, slucha zdecydowanie uwazniej niz mnie. Jestem atrakcyjna, ale ona rowniez plus ma zdecydowanie wiekszy biust. W dodatku ona przy nim zachowuje sie inaczej, jest skromna, cicha i kloci sie bez powodu z moim bratem. Czuje jakby ich ciagnelo do siebie i nie wiem co powinnam zrobic w takiej sytuacji? Usunac sie? Walczyc? Kocham go, ale boje sie ze mnie zrani. Nie chce cale zycie zamartwiac Sie o to czy cos miedzy nimi moze byc. W dodatku teraz ida swieta i spedza razem jeszcze wiecej czasu...

Gość gwoli wyjasnienia
Trudna sytuacja. Na razie sa to tylko twoje domysly i spostrzezenia. Moze pogadaj najpierw z bratem i zapytaj czy on ma tez takie odczucia czy ty sobie jedynie cos wmawiasz. Moze byc tak, ze jestes po prostu przewrazliwiona. Jesli brat to jednak potwierdzi to jest cos ewidentnie na rzeczy. Pytanie jest tylko co potem zrobic. Jak go zapytasz, to na bank powie ci, ze to nieprawda i co wtedy? Zostaje jeszcze rozmowa z ev. bratowa.

Gość gość
zaaranżuj sytuację żeby zostali sam na sam i nagraj ich dyktafonem czy kamerką - wszystko będzie jasne

Gość Kingagrochal
Rozmawialam z bratem. Mowil ze juz sie klocil z nia o mojego faceta. Zauwazyl ze dziwnie sie przy nim zachowuje,ubiera sie bardziej wyzywajaco i zaczela sie malowac, choc mowil ze dla niego tego nie robi zbyt czesto. W dodatku za bardzo sie otwiera przy nim. Slub za rok. Obawiam sie, ze wszystko runie w atwedy sie zalamie. Najgorsze jest to ze moj narzeczony nie jest za przysrojny, przyznal mi sie ze kiedys nie mial powodzenia u kobiet.nie dowierzal ze taka dziewczyna jak ja na niego zwrocila uwage. Boje sie ze jest ze mna bo cieszyl sie moja uroda a teraz jak jest juz pewniejszy siebie to zaczyna szukac czegos jeszcze lepszego... :((( z ta kamerka to dobry pomysl, ale chyba ksoztowny bo takie male kamerkinchyba drigie sa..

Gość Kingagrochal
Rozmawialam z bratem. Mowil ze juz sie klocil z nia o mojego faceta. Zauwazyl ze dziwnie sie przy nim zachowuje,ubiera sie bardziej wyzywajaco i zaczela sie malowac, choc mowil ze dla niego tego nie robi zbyt czesto. W dodatku za bardzo sie otwiera przy nim. Slub za rok. Obawiam sie, ze wszystko runie w atwedy sie zalamie. Najgorsze jest to ze moj narzeczony nie jest za przysrojny, przyznal mi sie ze kiedys nie mial powodzenia u kobiet.nie dowierzal ze taka dziewczyna jak ja na niego zwrocila uwage. Boje sie ze jest ze mna bo cieszyl sie moja uroda a teraz jak jest juz pewniejszy siebie to zaczyna szukac czegos jeszcze lepszego... :((( z ta kamerka to dobry pomysl, ale chyba ksoztowny bo takie male kamerkinchyba drigie sa..