Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lenag007997

czy to ciaza? prezerwatywa i test negatywny..

Polecane posty

Gość lenag007997

Witam moze ktos mi pomoze...mam juz jedno dziecko i wiem jakie byly objawy ciazy i zkad sie wzoello;) Zaczne od tego ze okres mam nieregularny raz jest potem dlugo nie bywaja miesiace puste. I tak jest teraz...stosunek byl dwa razy ok miesiaca temu...tylko w prezerwatywie! Okres spoznia mi sie juz chyba z dwa trzy tyg. Test robilam wczoraj pod wieczor negatywny. Ale pobolewa mnie podbrzusze jak na pkres od dwoch dni i nic. Chyba sie tak stresuje ze juz sobie wmawiam ze nawet sutku wrazliwe i jakies inne. I te bole podbrzusza jak za pierwsza ciaza. Czy to mozliwe zeby test sklamal pozatym ciaza z prezerwatywy? W dodatku stosunek byl dwa razy tylko...nigdy nic sie nie zsunello i nie peklo

Gość lenag007997
Dodam ze przezylam tez wielki stres...diagnoza smiertelnej choroby ojca od jakis dwoch tyg...byly nieprzespane noce itd

Gość lenag007997
Czy moze mi ktos odpowiedziec? Nawet sprawdzalam gumki sa ok data i czy opakowania bez uszkodzen...wszystko ok...w pierwszej ciazy tez test wyszedl negatywny a tydzien po pozytywny wiec mam obawy w dodatku czulam sie podobnie. Tyle ze nie stosowalismy nic wtedy i stosunek byl dziennie. A tu by bylo raz i w gumce i buum??:(

Gość gość
Nie, nie powinnaś być w ciąży. Twoje objawy prawdopodobnie mają źródło w stresie, stresujesz się chorobą ojca i dodatkowo stresujesz się możliwością ciąży, dlatego zaczęłaś odczuwać objawy tej rzekomej ciąży.

Gość lenag007997
Dziekuje za odp...chce aby bylo jak piszesz:(

Gość lenag007997
W sumie czesto mi sie rak spoznia ale marwia mnie te sutki wrazliwe i bole w podbrzuszu...dziwne ze mozna sobie wmowic objawy takie:(

Gość lenag007997
W sumie czesto mi sie rak spoznia ale marwia mnie te sutki wrazliwe i bole w podbrzuszu...dziwne ze mozna sobie wmowic objawy takie:(

Gość gość
Witam. Mam 32 lata , dwie córki i też kilka takich schiz ciążowych. Cykle mam min 30 dniowe, ostatnio miałam okres 20ego października i do 3ego grudnia czekałam. 1ego grudnia na zapach obieranych pomarańczy dostałam mdłości zaraz robiłam test i negatywny. Dostałam miesiączke dwa dni po zrobieniu testu, u mnie to stres ewidentnie tak działa. Najpierw miałam stres w pracy, potem stresowałam się ciążą a jak wszystko puściło to pojawił się okres. Myślę że u ciebie wszystko związane jest z nerwami. pozdrawiam.

Gość lenag007997
Ogolnie jestem nerwowa osoba. Kazdy stres przezywam nie sypiam mysle itd teraz sie skumulowalo wszystko z ciaza i niewoem juz co robic chyba trzy testy zrobilam i nic...a dalej sieje panike:(((

Gość gość
Uwierz że testy są wiarygodne, rozluźnij się i zaraz będzie okres..

Gość lenag007997
I dalej nic..a czuje sie strasznie..nie moge sie uspokoic...obsypuje mnie w dodatku i ciagle mysle ze moze cos wyniknac z tego:(

Gość lenag007997
Chodze zalamana bo nie chce dzieci wiecej a na sama mysl poprostu odechciewa mi sie zyc:((( okresu nie ma juz ponad miesiac ok. Ostatni byl w pazdzierniku. To jakas masakra.

Gość lenag007997
A moze ktos mi powie czy mimo prezerwatywy mozna zajsc w ciaze jakos...bez pekniecia czy zsuniecia sie ?

Gość lenag007997
Dzis zrobilam kolejny chyba 4 test. I ani cienia drugiej kreski...a mysle ze po takim czasie to juz by wyszedl wiarygodny zwlaszcza ze termin spodziewanej miesiaczki dawno juz minal a tym bardziej data zaplodnienia mniemanego to juz jakies kilka tygodni.dalej nic nie dostalam:( moze znacie jakies sposoby na wywolanie okresu....bo juz nie moge dluzej...

Gość lenag007997
Chce juz @ bo chyba skoncze w psychiatryku :(

Gość lenag007997
Tu i tak.nikt nie odpisuje...:/

Gość gość
autorko czy jestes w ciazy?

Gość gość
pytam, bo ja mam podobna sytuacje. Nie pamietam objawow z poprzednich ciaz. od kilku dni boli jedna piers od strony pachy, pod brzuchem na okres. wymacalam ze szyjka macicy jest otwarta, macica miekka, gumowata. Mega stres bo nie chce wiecej dzieci. Okres mam dostac za tydzien. Chyba zrobie test rano bo nie wytrzymuje tego napiecia