Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oli521

Pomoc w zadaniach domowych

Polecane posty

Gość oli521

Jestem w liceum i od tego roku mam straszną kosę z fizyki - naprawdę. Ogarniam fizykę z grubsza, ale często daje zadania z gwiazdką jako obowiązkowe (mat-fiz) i nie wszystko umiem zrobić. Znacie może jakieś forum, gdzie można szukać pomocy z czyś takim, ogólnie zadaniami domowymi? Zależy mi na szybkich odpowiedziach i wytłumaczeniu wszystkiego.

Gość gość
do nauki, a nie na forach przesiadujesz.

Gość korni3621
uwielbiam takie moralizatorskie odpowiedzi, które kompletnie nic nie wnoszą do tematu. :D ciekawa jestem czy sama jesteś tak genialna żeby na rozszerzonym mat fizie rozwiązywać gwiazdki bez problemu. :D jak tak, to gratki. autorko, wstaw najlepiej zadanie na https://ebulb.pl/, dosyć szybko dodawane są odpowiedzi razem z tłumaczeniami.

Gość mika099
Też korzystam z eBulb, wcześniej pisałam na innych portalach, ale długo czekałam na rozwiązanie i tłumaczenie, a to na wytłumaczeniu zadania zależy mi najbardziej.

Gość gość
Niezły viral, ściema robiona pod portalik z zadaniami. Mega beka i lol

Gość gość
Hmmm wątpię, bo w moim LO też sporo osób z niego korzysta. Zresztą jakoś mnie to nie dziwi. ;)

Gość dmx778
no u mnie tak samo, trochę moich znajomych z tego korzysta.

Gość gość
o widze kolejny bezsensowny portal; kasy na tym nie zarobisz niestety, takich portali jest cala masa

Gość gość
Haha, a co, rejestrowałeś się tam? :D Bo ja mam konto od 2 mies, pomagam i można dorobić spokojnie. A jak oczekujesz 10 tysi na miesiąc, to wiesz, trochę źle trafiłeś. ;p

Gość wiktoria741
Ja zawsze miałam problemy z matematyką i chemią. Szkoda , że wtedy nie było takich portali jak http://www.ozii.pl/ gdzie można było zlecić zadanie domowe. Przydałaby mi się taka pomoc... Z tego co widziałam mozna też wykonywać dla kogoś zadania, wystarczy dołączyć do specjalistów.