Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hajksdsad

Mojej koleżance NIE podobają się wysocy mężczyźni. Ona jest dziwna ?

Polecane posty

może to wynika z tego że ona jest niska ma 160 cm i może dlatego jej się nie podobają wysocy czyli tacy co mają 190 cm wzrostu

Gość gość
nie ważny wzrost ale mordka

Gość gość
Mi sie tez niezbyt podobaja..

Gość gość
ja tez mam 160 ale kurdupla bym nie chciała :p facet musi być wysoki

gość dziś dla dziewczyn niskich mężczyźni NIE wysocy są wysocy czyli np dla Ciebie chłopak 175 cm jest wysoki a tak naprawdę wysoki chłopak ma 190 cm , wynika to z tego że idealna różnic a w związku to 10 cm ale różnie bywa, ludzie mają różne gusta

ją rzucił chłopak 190 cm i powiedział jej że jest krasnalem , pewnie dlatego jej się wysocy nie podobają.

Gość gość
jestem bardzo niska , a maz ma 209 , nie jest wazny wzrost a to co ma sie w sercu

Gość gość
widocznie ona jest inna. Nienormalna i to n ie znaczy że4 to źle nie ma dla niej na horyzoncie odp. faceta. U nas nauczyciel powiedział że 3 osoby na roku się uczą i to jest "błąd pomiarowy" od reszty czyli te 3 osoby s a w odstępie od reszty to pomyśl sobie komu łatwiej znaleźć partnera Tym3 którzy być może się nie znają czy 200 którzy spotykają podobnych do siebie na codzień

Gość gość
inność może też dotyczyć, postaw , upodobań, hierarhi wartości nie koniecznie nauki. Być może nie jesteś jej nawet bliska wewnętrznie bo są między wami niezgodn ości i Ci nie ufa