Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szescioletni gowniarz wydziera sie na caly blok

Polecane posty

Gość gość

bo czegos nie dostal zadne prosby zadne grozby klaps w tylek nic nie pomaga, wydziera sie juz od godziny Co byscie zrobily??????

Gość gość
zostawiły go same sobie, niech się drze, w koncu przestanie jak się zmęczy

Gość gość
O co się wydziera?

Gość gość
Na balkon bym go wystawila. Serio. Jak ku dupa zmarznie od razu zacznie inaczej spiewac.

Gość gość
a bo do kapieli ni eprzynioslam stu autem , tylko pare Drze sie tak, jakby go wrzatkiem polewali Prezenty od MIkolaja zapakowane, hcyba nie dam

Gość gość
wystawilabym na balkon, ale bedzie walil w drzwi. Sasiedzi juz maja nas za patologie :(

Gość gość
Kąpiel o 17ej? Przegięcie.

Gość gość
Powiedz że mikołaj nie przyjdzie. A poza tym dlugo krzyczeć nie będzie. Całkowity ignor. Zajmij się sobą, załóż słuchawki.

Gość gość
o boze a co zlego w kapieli o 17??? juz kurde nie ma sie czego przyczepic, nie ??? tak szybko sie chcial wykapac, bo o 18 SAM zadecydowal, ze sie kladzie ( wierzac, ze Mikolaj przychodzi pierwszy do dzieci, ktore najszybciej usnely). A czy ja w ogole musze sie tlumaczyc z tego o ktorej sie kapia moje dzieci ? Powiedzialam juz, ze Mikolaj na pewno nie przyjdzie a teraz nie wiem co robic. Wszystko mam przygotowane dla dzieci

Gość gość
Może z nim normalnie porozmawiaj?

Gość Tasmanska
jakby dooopsko go zapieklo od szybkiego gorącego to dopiero mialby powod realny do whydzierania sie w nieboglosy i mialabym w nosie ze to niepoprawne wychowawczo. Beztresowe wychowanie = stres i terro rodzicow , sąsiadow i wszystkich dookola. Wobec 2 latka podjelabym inne dzialania, wobec 6 latka to juz mialoby uwiecznione w pamieci co go spotkalo za taki jazgot

Gość gość
Rozga od "Mikolaja" obowiązkowo i nie ma zmiluj. Dalej zasypujjcie prezencikami swoich rozwydrzonych bachorow za taki kipisz urządzają na wasze wlasne zyczenie. Bachor i tyle. Sorry mamusiu, wiem ze sie oburzysz ,ale zapoznaj sie z znaczeniem na kogo mowi sie bachor i twoje dziecko takie imie nosi

Gość gość
pokaz mu pas , uderz w stół , i powiedz że jak nie uspokoi sie to dostanie w tyłek

Gość gość
no bachor bachor, nie wypieram sie. Zalamuje rece, jestem bezsilna wobec szescioletatka

Gość gość
ja nigdy mojego dziecka tak nie potraktowalam co teraz napisze, chco za uszami swoje ma, ale jakbys przyciagnela do siebie wrzeszczącego smroda , spuscila mu gacie tak aby swiecill golym tylkiem ,uslyszawczy ,ze ma 10 sekund na zaprzestanie wydzierania sie , bo w przeciwnym razie bedzie czerwoną jak pomidor doope chlodzic kostkami lodu . Ja dziecka nie bije, ale do cholery jasnej czytajac co ty tu piszesz pogrodziic porządnym laniem na goly tylek nie zaszkodzi twojemu

Gość gość
A dlaczego on taki jest ? W domu są też inne dzieci ? Poświęcasz mu swą uwagę ? Ma 6 lat , nie jestem malutki , więc chodzi do szkoły i tam też tak się zachowuje ?

Gość gość
tak, moje dziecko aktualnie przestal sie drzec, tylko szlocha , ze taki nieszczesliwy i jak to "mikolaj nie przyjdzie "/ Co gorsze uczy mlodszzego

Gość gość
nie wiem dlaczego chodzi jeszcze do przedszkola ma brata

Gość gość
niech szlocha , a prezentów nie dawaj , daj tylko młodszemu , a jemu powiedz że mikołaj nie zostawił prezentu dla niego bo widział jaki jest niegrzeczny , ale jeszcze raz może przyjdzie , jak się uspokoi , wiem drastyczne, nie dać mu prezentu , ale innego wyjścia chyba nie ma póki co

Gość gość
Prezentow nue dawaj. Ma znakezc sama rozge, to co mu kupilas niech bedzie na wigilie o ile zmieni swoje zachowanie. Rozga tez mozesz postraszyc czasami wykonujac grozny nia swist w powietrzu :D

Gość asiutka  1999
Ja dostałabym w dupę w tyle byłoby wydzierania

Słuchaj, a może powinnaś się skonsultować z jakimś specjalistą? Jakaś poradnia psychologiczno-pedagogiczna? Bo ty chyba nie jest normalne. A rady, żeby nie dawać prezentów od mikołaja to chyba nie są na serio?

Gość gość
Z sześciolatkiem sobie nie radzisz? A co będzie później ?

Gość gość
Tu są matki, które sobie z dwulatkiem nie radzą, to co się dziwić, że ma problem ze starszym :)

Gość gość
Mój 2.5 l też mi dał dzisiaj w kość i to bardzo. Dostal duży samochód wadera rano od mikołaja bawił się pięknie z pół godziny, zabraliśmy się z mężem za sprzątanie i gotowanie obiadu to się zaczęło. Wlazenie na meble sypanie wszystkiego przypraw wylewanie wody z wiaderka nastawienia pralki itp koszmar cyrk z jedzeniem do tego nawet na5 min bnie usiadłam od południa dopiero teraz. Tłumaczenia kary nie ma bajek siedzisz na krześle 5 min nic znowu to samo. Zwariować idzie

Gość gość
o boze a co zlego w kapieli o 17??? x Też bym się wydzierała, gdyby jakiś oszołom chciał mnie o tej porze położyć do łóżka :P

Gość gość
Powiedz ze zadzwonisz na policje to go zabiorą za zakłócanie spokoju hehe :P

Gość gość
nie kladzie dzieci spac w wannie :P

Gość gość
Z drugiej strony jeśli matka pisze o swoim dziecku gowniarz, a nie 6 letnie dziecko, to chyba tak trochę nie ma do niego szacunku, i syn pewnie też nie ma tego szacunku do mamy. To też człowiek, jeszcze bardzo mały ale człowiek.