Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja bratowa to tepa dzida bez ambicji inkubator

Polecane posty

Gość gość
Twoja matka ma 70 lat, Twój brat 27 (bo w 18 wpadł, a najstarszy szczyl 9 lat)?!?! Twoja mama ta iście szalona kobieta

Gość gość
gość 19;28 popieram i masz rację w 100%!! Następna wredna zazdrosna siostrunia o braciszka której nie przyjdzie do pustego łba że on ma taką żonę jaką chce ijaką sobie wybrał!To ich życie i sami je sobie układają.Pewnie sama nikogo nie ma i nikt jej nie chce to zazdrości i mąci jak się daje! Siostrzyczki potrafią być o wiele wredniejsze niż niejedna teściowa!! AUTORKA WREDNA MAŁPA!

Gość gość
Siostra mojego meża to taka sama mąciwoda, z nosem na kwintę zawsze. Ta różnica, że zarowno z teściami, jak i ze szwagrem i jego dziewczyną dogadujemy się świetnie (siostra psuje też krew drugiemu bratu i Jego dziewczynie, więc kazdy się załapie :))

Gość gość
Brat jak widać jest warty tej dziołchy skoro nie marudzi i kolejne dzieci robi.

Gość gość
no niestety sa kobiety i szmaty, którym celem jest rodzenie dziecka za dzieckiem nic od siebie więcej nie dając,

Gość gość
Sam tekst założycielski tematu obnaża nędzę intelektualną i zawiść autorki .

Gość gość
gość dziś no niestety sa kobiety i szmaty, którym celem jest rodzenie dziecka za dzieckiem nic od siebie więcej nie dając, xxx rozumiem, że twoja matka to również szmata bo cię urodziła - w ciąży i w połogu również nie pracowała więc szmata jak sie patrzy

Gość gość
te co rodzą to szmaty, pasożyty, oszustki, złodziejki i naciągaczki te co nie rodzą to egoistki, suki, ścierwa i niepotrzebne odpady cudownie być kobietą w Polsce!

Gość gość
A biedny brat nie wie skąd się biorą dzieci? sama je sobie zrobiła? Niech sobie podwiąże nasieniowody, będzie miał spokój.

Gość gość
ile razy jeszcze to napiszesz?

Gość gość
Gumki są nawet za 1.99 za 3 sztuki przekaz bratu autorko ;-)

Gość gość
Prowokacja. Autorka wypowiada się jak Lodzia czy Jadzia z Rodziny Zastępczej.

Gość gość
Autorko,ja cie rozumiem..... są takie królice co to uwielbiają ciążę i leżenie z chłopem w wyrze.Żadnych ambicji,darmowe żarcie u teściowej i latajace bachory co rok to prorok . A wszystkie te co tak tu napp........ą na ciebie to potencjalne synowe niczym sie nie różniące od twojej bratowej.

Gość gość
Każde przegięcie jest złe. Chociaż mnie bardziej drażnią istoty, które rodzą i spieprzają jak najprędzej do pracy, a dzieci zostawiają na cały dzień babci. Babcia dzieci wybawi, wykarmi, u babci narobią bajzlu, a mamusia ma w domu czyściutko. Wraca i taaaka zmęczona, że już myśli o kolejnym i kolejnym, bo przecież przy żadnym się nie urobi.Tylko babcia ma przerażenie w oczach, czy podoła. Już chyba lepiej jak kobieta zostaje w domu i sama się nimi zajmuje nie wykorzystując innych. Przyzwoiciej. Zwłaszcza jak mąż i dzieci zadowolone, kasa jest, to jestem za.