Gość Katarasu Napisano Grudzień 5, 2015 Witam Możliwe że tematów tego tupu było wiele ale to szczególny problem z mojego życia . Jestem chłopakiem w wieku 22 Lat mam pracę i co dzień ciężko pracuję . Ale przechodząc do sedna sprawy proszę o doradzenie mi co zrobić bo moja dziewczyna w wieku 18 lat mnie olewa twierdzi że to moja wina że tak jest bo ja się nią nie zajmuje tak jak trzeba moim zdaniem staram się jak mogę . Kiedy mam wolny dzień taki weekend to staram się zawsze z nią spotykać mamy czasem wypady do kina , do restauracji , kiedy jest lato nad jezioro . A tak w marginesie jesteśmy ze sobą prawie półtorej roku . Wracając do tematu , zawsze chce jej poświęcać jak najwięcej czasu wiadomo w tygodniu Ona szkoła ja pracuje na trzy zmiany , lecz ostatnio zauważyłem że mnie olewa :( nasze spotkania nie są ważne ponieważ np ostatniego dnia zadzwoniła i powiedziała " Kotek wyjdę dziś z koleżanką na piwko " dodając że jedno , no zgodziłem się bo zapewniała mnie że wróci do swojego domu przed 23 bo musi wstać wcześnie do szkoły . Lecz jak się okazało była na imprezie ze swoją koleżaneczką a jej powrót opóźnił się do 2 w nocy :( zabolało mnie to ponieważ w żywe oczy mi kłamała pisząc mi o 23;30 że jest już w domku no dobrze poprosiłem ją o dowód wysłała mi zdjęcie jak leży w łóżku ale potem patrze widziałem już to zdjęcie wcześniej no to test zrobiłem że kazałem Jej mieć obok siebie misia którego dostała a na jego nóżkach moje zdjęcie , oczekując 3 min na odpowiedź doznałem szoku bo w sms który dostałem był taki "Jestem na imprezie dobra k***a .... " dosłownie takie coś no to pomyślcie sobie co poczułem :( Była to już 2 akcja tego typu :( no pierwszą wybaczyłem ale teraz nie wiem co zrobić :( nie dość że się spotykamy raz może dwa razy na tydzień to jeszcze odwołuje spotkanie bo chce się przespać bo zmęczona , no ja się cholera nie dziwię że zmęczona jak balowała do 2 w nocy a wstać do szkoły musiała o 6 :( Co zrobić pomóżcie już nie wiem co myśleć co zrobić :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach