Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podobno HIM nie żyje !

Polecane posty

Gość gość

Zbereźnik dziś pisał na forum, że się rzuciła na czerwonym świetle pod samochód.

Gość gość
super

Gość gość
Dawid juz ma inne ******ie, a hIM myslala, ze sie mu zwali na leb ze swoimi przyglupimi bachorami

Gość gość
bzdura^

Gość
ale p********z głupoty! :O zbereznik już dawno nie ma z nią kontaktu :O

Gość
zresztą ona żyje, wczoraj pisała i widać że wcale nie ma się tak zle...

Gość gość
good gowno, s********j

Gość gość
good girl gone bad zberek przeciez wyraznie jest napisane Dawid, a ty chyba nie masz tak na imie:D

Gość gość
dokładnie hehehe ona chciała się do niego przeprowadzić :D A kto by chciał babę z dwójką nie swoich bachorków niańczyć i jeszcze na nich robić ?? Dawidek, myślał, że sobie poru//cha, a tu nic z tego, bo him jedt drętwa w łóżku i loda nie robi, na vaginie ma łoniaki, a w główie, aż strach pisać :o Chłop dał nogę i dobrze zrobił. podobno, zdąrzył jeszcze ją posmyrać palcem po motylu i jej tam ten palec wsadził :) Zaraz zwymiotuje...

Gość gość
w temacie pisze zbereznik 😴

Gość gość
gość dziś hehehe świętej pamięci HIM zawsze pisała że gggb to zberek, a ona wie co pisze w tej kwestii. Co, jak co, ale na kafe to ona zęby zjadła

Gość gość
nie wydaje mi się. on jest głupia, zresztą pewnie zazdrosna :D

Gość gość
ona z tą dwójką dzieci, już sobie życia nie ułoży... I ona wie o tym. Jedyna opcja to iść do burdla zarabiać 10 tysi na rękę :D

Gość gość
good girl gone bad dziś ale z tobą on pisze, czy nie gadacie ze sobą ?

Gość gość
24 lata i już życie zje//bane :o szkoda mi jej...

Gość gość
Ta tragedie, spotkala sie kilka razy z facetem i juz chciala mu na chate wbic :o zalosne

Gość
heheshki dziś nie przesadzaj- kurde żeby każdy miał takie tragedie. była z facetem 4 mies. chyba nie wiecie co to tragedia.:O zresztą wczoraj pisała że może to i lepiej bo był gburem...ok już się zamykam bo nie powinnam pisać na jej temat i jak ktoś powiedział uczestniczyć w brazylijskiej telenoweli. :( ale rzeczywiście, ludzie są okropni zeby cieszyć sie z tego że ktoś cierpi.

Nie znoszę HIM, to każdy wie :) Ale był gburem, bo co? Mając dane dotyczące jej statusu życiowego można bardzo łatwo wyciągnąć wnioski :) Chłop nie będzie robił za damski ch*j i je/bał na cudze bachory. Proste i logiczne. Który taki głupi w dzisiejszych czasach? Chyba desperat który żadnej innej nie znajdzie, ale to i tak myślę że nawet taki plułby sobie w brodę gdyby miał robić na cudze.

Gość
daje ci 100% że ona nic nie zrobi...ile już razy straszyła? a wczoraj jak pisała to już naprawdę widać było że jest lepiej. Ale te hejty są okropne i nie wiem po co jeszcze kopać leżącego i dobijać:O

Smakosz cwelsonie niedomyty wydupiaj stąd, adwokata nie potrzebujemy. Chcesz być cudzym obrońcą to wypier/dalaj się dokształcać i na prawo pedale.

Co do mnie wróci? :) Kurwa mać, to ona pierwsza zaczęła mnie ciskać już jakiś czas temu, a kto zaczyna, ten wie, że ja zawszę kończę :) Taka jestem no, wredna suka :)