Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam straszne zycie, już nie dam rady

Polecane posty

Gość gość

Nie oceniajcie mnie proszę. Muszę sie wygadać. Od razu przepraszam za błędy na codzień nie używam polskiego. Miałam nie kochających rodziców, nigdy nie bylam przytulana, nigdy nikt mi nie powiedział ze mnie kocha. Zawsze słyszałam od mamy ze jestem do niczego, nic nie umiem zrobić, jestem brzydka, gruba (nigdy w życiu gruba nie bylam) zawsze mnie wysmiewala publicznie itd. Jak tylko skończyłam 18 lat wyjechałam jak najdalej od niej. Od kiedy pamietam chcialam sie zabic juz jako mala dziewczynka. I wtedy los zeslal mi kogoś, pierwszy raz w życiu czulam sie potrzebna,kochana. Nie bede zaglebiac sie w nasz zwiazek oboje Nie bylismy idealni, ja go kochalam nad zycie, wszystko bym dla niego poswiecila. Nigdy bym go nie zdradzila. On to zrobił po czym mnie zostawił. Mamy dziecko. Jestem samotna, nie mam rodziny. Mam tylko dziecko. Czuje ze moje życie nie ma sensu, czuje sie do niczego. Dużo ludzi mówi ze jestem ładna, bylam modelka jakiś czas ale nigdy w siebie nie wierzyłam. Cały czas mi brzmi w uszach to co moja mama mi mówiła, ze jestem brzydka i ochydna. Tak sie widzę w lustrze, nie moge na siebie patrzeć. Żal mi każdego kto w ogóle by chciał ze mną byc. Dużo facetów sie mną interesuje a ja z potrzeby bliskości oddaje sie każdemu kto jest miły i jakoś wyglada. Nie umiem tego nie robić, chce chociaż przez jedna noc czuć sie kochana, zasnąć w kogoś ramionach. Robię to tylko jak dziecko jest u taty. Potem rycze jak mnie olewaja. Mam dość.wydaje mi sie ze wszyscy mnie nie lubią, ze nie zasługuje na miłość. Jedyne co mnie ratuje to to, ze ktoś od czasu do czasu mnie przeleci. Serio przez ten czas jestem szczęśliwa...kiedy na kimś moge zasnąć, poczuć sie bezpiecznie. Ale to zawsze kończy sie tak ze spotkamy sie pare razy a potem cisza. A ja czuje sie jeszcze bardziej bezwartościowa ale nie moge przestać. Tak bardzo potrzebuje tej chwili bliskości z kimś ze oddałabym wszystko, dosłownie. Kocham dziecko nad życie ale to ja dla niego muszę być silna, ono nie lubi sie przytulać, całować. Na codzień jestem idealna mama. Ja juz Nie moge tak zyc mam ochote z tym skonczyc. Chcialabym zeby ktos mnie pokochal, potrafie bardzo duzo dac, Nie potrafie zdradzac. Wiem ze Nie powinnam rozpoczynac znajomosci od sexu ale Nie potrafie zyc bez tej bliskosci, Chociaz zludnej. Mam ochote sie zabic. Ludzie mówią myśl o dziecku ale dziecko ma tatę który je kocha i jest lepszym rodzicem niż ja kiedykolwiek bede. Dziecko go woli. Nie mam nic, każda dziedzina mojego życia jest do niczego, nie mam siły na nic, nigdy nie jestem szczęśliwa. Nazwij mnie szmata,d***** czymkolwiek mam to gdzieś. Chce umrzeć

Gość gość
Żaden normalny facet nie zwiąże się z taką która już na 1 randce mu daje, trochę godności kobieto. Nie dasz się dotknąć i już nas zaczynasz intrygować,interesować chcemy cię bliżej poznać. Jak chcesz się poprzytulać to kup sobie misia. Aha i uświadom sobie, że dziecko nie jest problemem tylko twoja postawa. Musisz łamać serca a nie wypinać tyłek.

Gość gość
Pozostaje ci przyzwyczaić się do tego jak jest. Widocznie nie zmienisz tego skoro tak jest od wielu lat.

Gość gość
Wiem, ze to Nie jest normalnie ale uprawiam sex nawet jak z tego Nie man przyjemnosci. Staram sie i poswiecam jak moge, wydaje mi sie, ze w ten sposob kogos utrzymam. Jak mnie oleja to zawsze mysle, ze to przez wyglad i ze sie Nie dziwie. Wydaje mi sie, ze jak z Kim od razu Nie pojde do lozka to Nie bede miala drugiej szansy a tak to przynajmniej bede go miala na noc a zazwyczaj na pare I chociaz przez chwile bede potrzebna... Zdaje sobie sprawe ze to chore ale tak mam, np. Teraz bym oddala wszystko Zeby ktos mnie przytulil... Samo to jak ktos z kims Spalam napisze buduje mi dzien. Nie umirm przestac, tak bardzo chce byc kochana.

Gość gość
Wiem, ze to Nie jest normalnie ale uprawiam sex nawet jak z tego Nie man przyjemnosci. Staram sie i poswiecam jak moge, wydaje mi sie, ze w ten sposob kogos utrzymam. Jak mnie oleja to zawsze mysle, ze to przez wyglad i ze sie Nie dziwie. Wydaje mi sie, ze jak z Kim od razu Nie pojde do lozka to Nie bede miala drugiej szansy a tak to przynajmniej bede go miala na noc a zazwyczaj na pare I chociaz przez chwile bede potrzebna... Zdaje sobie sprawe ze to chore ale tak mam, np. Teraz bym oddala wszystko Zeby ktos mnie przytulil... Samo to jak ktos z kims Spalam napisze buduje mi dzien. Nie umirm przestac, tak bardzo chce byc kochana.

Gość gość

Gość gość
To gdzie tych gości spotykasz w barze?

Gość gość
no to z******ta opinie wystawiasz polkom za granica:(

Gość gość
Nie Nie w barze. nie wystawiam polka zadnej opinii Bo tutaj niektore angielki sa gorsze. To ze Maj 20 plus partnerow to Norma, nikt ich nawet Nie ocenia. Mi daleko do takiej liczby. Ale Nie o tym.. Ktos napisal, ze robie tak od Lat to Nie prawda. bylam w związku lata, rozstalam sie 8 miesięcy temu i od pół roku. 3 było z pracy ( pracuje w bardzo dużej firmie 300 plus osob) nie znają sie, ja z nimi sie znałam i kolegowałam zanim to sie stało. Jeden poznany przez znajomych. Nie oddaje sie byle komu bo takich to bym mogła mieć codziennie innych, facet musi miec coś w głowie być miły i jakoś wyglądać. Nie oddaje sie pierwszemu lepszemu z baru wole takich co znam i czuje sie z nimi "bezpiecznie"

Gość gość
Ale to są twoje wybory, więc do kogo masz pretensje?

Gość gość
300 osób to wcale nie jest bardzo duża firma a plotki się szybko rozchodzą

Gość gość
Jak już pisalam angielki są bardziej do przodu jesli o to chodzi sypiają z osobami z firmy i nikt ich nie ocenia a plotki akurat mnie najmniej obchodzą nawet jakby cała firma o mnie rozmawiała ( na razie nikt) mam ważniejsze problemy niż to. Nie mam nic w sumie do stracenia, nie chce żyć, nic mnie już nie ruszy. Gorzej byc nie moze. Jedyne co by mnie ruszyło to jakby dziecku sie coś stało, poza tym to nic. Mój wybór? Tak samo narkomanowi możesz powiedzieć "twój wybór" ale osoba która leży na dnie sie nie podniesie po tych slowach, czasami pewnych rzeczy nie da sie kontrolować chociaż bardzo sie staramy

Gość gość
Aha i gdzie ja mam do kogoś pretensje?