Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 35letnihinotyb

Jestem 35 letnim facetem i wole młode niż samotną Trzydziestkę

Polecane posty

Gość 35letnihinotyb

Bo niestety muszę to przyznać ale jak spotykam fajna uśmiechniętą i cieszącą się z życia trzydziestolatkę to wzwyczaja ma męża narzeczonego.Prawi wszystkie samotne 30-stki to użalające się nad sobą histeryczki nie mogące funkcjonować bez leków psychotropowych.Do tego mające parcie na ślub i dziecko graniczące ze skrajną desperacją,nie wspominając o tym ze dość sporo z nich jest mało atrakcyjna i przy kości.Zaś młoda dziewczyna 19-25 lat to uśmiech i chęć zabawy przy takiej czuje się jak młody bóg,nie wspominając o uroczej buzi .Do tego dużo z nich,tych fajnych i ładnych jest jeszcze wolnych.

Gość gośćaaa23
35 czy 36-szescio letnim facetem?

Gość gość
no cóż chłopcze, ja ma 42 lata, lekka nadwagę i pierwsze zmarszczki, a też uważam , że facet w twoim wieku jest nudny i stary. Ostatni moi kochankowie nie maja więcej jak 33 lata, są weseli, sprawni seksualnie i lubią sie bawić. A nie pierdzieć w kanapę jak stare dziady w wieku 35 lat:)

Gość gość
Dajcie luz,znowu jakis tendencyjny temat zeby popieprzyc. Calkowicie oderwany zrrszta od rzeczywistosci. Moze ty na same PiS -owy trafiasz ha ha

Gość gość
No tak, da się ****ać i jesteście na tym samym poziomie finansowym :D

Gość gośćA
:) jak najbardziej 23-36 ur: styczeń -luty

Gość trzy i dzieści
My zaś wolimy facetów przed trzydziestką, bo tacy po 30stce, to sami "sam nie wiem czego chce, nie jestem gotowy na związek, nie mam pracy, jestem gruby ale ty musisz być chuda, nie umiem nic, ale Ty musisz umieć wszystko to co kobieta powinna umieć, niczym się nie interesuje, ale ty musisz mieć jakieś wspaniałe egzotyczne zainteresowania, musisz umieć gotować jak moja mama i niczego ode mnie nie wymagaj jak moja mama" Zaś taki młody, sama świeżość. Okaże zainteresowanie, będzie mu zależało, i będzie to po nim widać, otworzy przed Tobą drzwi, nawet te od samochodu, nie boi się zadzwonić, związać i mieć dzieci. :)

Gość Blondi 222
Ten imbecyl założył już 2 tematy dziś. Pierwszy o siłowni z pytaniem czy chodząc tam ma szansę na młodą i kolejny czemu młode traktują go jak starca:D młode go wysmialy zabrakło argumentów to mamy trzeci temat na do wartościowanie tego samego star***a:D

Gość 35letnihinotyb
podnosze

Gość gość
jesteś dla mnie za stary, aseksualny, lada moment będziesz miał problemy z potencją...

Gość gość
i do tego te ohydne łysienie... celuj w swój target chłopie

Gość gość
jak wyżej, łap się za 40-tki a nie młode

Gość gość
Zaś młoda dziewczyna 19-25 lat to uśmiech i chęć zabawy przy takiej czuje się jak młody bóg,nie wspominając o uroczej buzi . x Ani bóg, ani tym bardziej MŁODY.

Gość gość
19 mogłaby być twoją córką dziadku

Gość gość
"Ostatni moi kochankowie nie maja więcej jak 33 lata, są weseli, sprawni seksualnie i lubią sie bawić. A nie pierdzieć w kanapę jak stare dziady w wieku 35 latusmiech.gif" a potem się obudziłaś :D "My zaś wolimy facetów przed trzydziestką" ja jestem facetem przed trzydziestką i wolę dziewczyny w okolicy 20 :D ale okłamuj się dalej :)

Gość gość
Zaś młoda dziewczyna 19-25 X Nie twój target. W twoim zasięgu są 35 do 40.

Gość gość
A ja mam 27 lat i dla mnie jestes za stary. Zreszta faceci po 35rz w 90% sa lysawi, a w dodatku w 9 mies ciazy. O higienie osobistej czy zebach nie wspomne.

Gość gość
Ten imbecyl założył już 2 tematy dziś. Pierwszy o siłowni z pytaniem czy chodząc tam ma szansę na młodą i kolejny czemu młode traktują go jak starca :) młode go wysmialy zabrakło argumentów to mamy trzeci temat na do wartościowanie tego samego star***a :D x i jeszcze sobie odjął :P w tamtych miał 37

Gość 42 latko z nadwaga
jakichs wybrakowanych bierzesz, bo mlodzi i atrakcyjni nie lubia podstarzalych babek z futrem w majtkach

Gość gość
Mając 37 powinieneś mieć ułożone życie, długoletnią żone i odchowane dzieci.

Gość gość
"A ja mam 27 lat i dla mnie jestes za stary. " a ja mam 28 lat i dla mnie też jesteś za stara :)

Gość gość
o fuuuu ja mam 19 lat i jesteś prawie w wieku mojego ojca! To obleśne!

Gość gość
Zaś młoda dziewczyna 19-25 lat to uśmiech i chęć zabawy przy takiej czuje się jak młody bóg,nie wspominając o uroczej buzi . x W snach i marzeniach. Chęć zabawy, ale nie z podtatusiałym tetrykiem.

Gość gość
No wiesz, jak masz super fure,wysoko platna prace to 20stka sie do ciebie przyklei, ale tylko po to by cie wykorzystac (lecz na pewno nie seksualnie).wy faceci jestescie tacy naiwni....

Gość gość
z rownolatkiem 22 latka nie poleci na malediwy.......

Gość gość
Jaka 19latka umówi się z 37letnim pierdzielem?

Gość gość
Pedofil z wygórowanymi oczekiwaniami.

Gość gość
dla młódek jesteś starym oblechem i pogódź się z tym..

Gość gość
może masz szanse u biednej patoli, która poleci każdego przy kasie, ale na miłość i normalną młodą dziewczynę nie licz