Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 35letnihinotyb

Jestem 35 letnim facetem i wole młode niż samotną Trzydziestkę

Polecane posty

Gość gość
ja w tym roku bede miala 19-nastke i brzydze sie takimi dziadkami, mój ojciec ma 42 lata, fuj

Gość gość
Skończ to prowo, nie ma takich narcystycznych dupków.

Gość gość
To dlatego że istnieją mężczyźni jest słabi psychicznie i widząc kumpli którzy dają radę jako mężowie i ojcowie popada w panikę a następnie ucieka w zabawę i beztroskę. Dla mnie nie ma różnicy w co uciekasz- po prostu to nie mój typ. Uganiaj się za młodymi to lepsze niż okłamywać siebie i nie daj boże kogoś jeszcze!

Gość gość
kolejny tendencyjny temat, oderwany od rzeczywistosci. Nie znam takich ludzi na zywo...Moze dlatego, ze normalni ludzie nie wybrzydzaja i liczy sie dla nich cos wiecej poza seksem... :) czytajac kafeterie traci sie wiare w czlowieka, dobrze, ze raczej przebywaja tu wyjatki

Gość gość
linki potwierdzaja, ze autor ma racje

Gość gość
Ja też byłam zawsze najładniejszą ,,laską" na dzielni więc tego elementu moralnego poznałam na pęczki, ale nie straciłam wiary w ludzi tylko odseparowałam się od tego typu facetów, nauczyłam się ich szybko identyfikować i nie bać się dawać im kosza nawet na wyrost. Efektem było doczekanie się najlepszych genów dla moich dzieci:)) Polecam wszystkim kobietą tę technikę!

Gość gość
przepraszam kobietom*

Gość gość
Ja też jestem pewien, że szkoda tracić czas na staruszki w wieku 35-45 lat jak tyle jest chętnych młódek 17-25 letnich. Mężczyznie w wieku 35-45 lat należy się w życiu to co najlepsze, bo on już ma pozycję w społeczeństwie i wykazał swoją przydatność. A baba w tym wieku, to już zużyta jest. Jak nie ma dzieci i męża to straciła życie.

Gość gość
12:38 no chyba ci się epoki pomyliły:D Kobieta w każdym wieku może reprezentować to samo co ty usiłujesz. Może mieć pozycje, pieniądze i 19latnich kochanków 5 naraz w tym samym czasie jeden od ssania jej palców od stóp drugi od lizania cipki itd. itp. Nie wiem po co ię tak produkujesz bo to daremne:D

Gość gość
" i 19latnich kochanków 5 naraz w tym samym czasie jeden od ssania jej palców od stóp drugi od lizania c*pki itd. itp." buahahahahahahaahhahahahahahahahah :D ja też nie wiem po co się tak produkujesz :D

Gość gość
:D A CZILI MAM rozumieć że rozumu też nie posiadasz? To wyobraź sobie że młodzi chłopcy też są chętni do sexu ze starszymi paniami. Płeć nie ma żadnego znaczenia a jeśli wydaje ci się że jet inaczej jeteś zwyczajnym laikiem

Gość gość
12:56 jesteś idiotką :)

Gość gość
Dajcie spokoj autorowi, co mu wiecej pozostalo jak marzenia? :D Zeby w tym wieku wyrwac sensowna 19, musialby miec naprawde sporo kasy i/lub naprawde dobry wyglad. A ze nie ma ani tego, ani tego- siedzi na kobiecym forum i snuje fantazje ;)

Gość gość
wystarczy miec tyle kasy, co on ;) albo chociaz ulamek tego, co on! :D

Gość gość
Nie ważne czy się jet facetem czy kobietą Ja sama zawsze miałam powodzenie u młodszych a wcale do obrzydliwie bogatych nie należę, więc to kwestia tego czegoś co przyciąga...

Gość gość
Dobrze ile jest malzenstw gdzie on jest sporo starszy a ona mloda a ile jest takich gdzie ona jedt staru/cha a on mlodym ogierem? :)

Gość 35letnihinotyb
Duża cześć wpisów jest tworzona prze sfrustrowane skupione tylko na sobie egocentryczne stare panny po 30.Przecież znam dużo młodych dziewczyn które dopuszczają możliwość związku z facetem po 30 miedzy innymi moje dwie byłe dziewczyny z jedna byłem gdy miała 21 a ja 32 a druga 24 i ja 34 i to nie dla pieniędzy choć z nimi nie mam problemu,wiec o co chodzi ? Prawda jest taka ze tu drogie panie nie chodzi o wasz wiek tylko mentalność jeśli po 30 jesteście same to znaczy ze prawdopodobnie ciągle wybrzydzałyście i nie mogłyście podjąć decyzji macie gdzieś szczęście swoich partnerów liczy się dla was znalezienie swojego prywatnego psychologa pocieszyciela.

Gość gość
DAJCIE SPOKOJ ,specjalnie to napisal zeby was podk***ic :D

Gość gość
no i spoko, jak jestes cynicznym starcem, dla ktorego liczy sie tylko mloda dupa i masz duzo kasy to znajdziesz jakiegos pustaka, powodzenia. Kasa za d**e, no wielka milosc, dla cynicznych pustakow idealne.

Gość gość
Ja mam 21 lat i faceci po 35 są dla mnie obleśni wole młodszego