Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inka220

Nerwy

Polecane posty

Gość Inka220

Witam, chciałam Was prosić o radę w kwestii tabletek uspokajających czy innych przypuszczeń. Nigdy wcześniej nie brałam takich środków, ale teraz czuję, że nie mam wyjścia. Od jakiegoś roku, może trochę dłużej, coraz mniej panuję nad swoimi nerwami. Kiedyś ograniczało się to do tego, że w chwili kiedy z kimś się np. kłóciłam wpadałam w tak ogromne nerwy, że byłabym zdolna zrobić takiej osobie krzywdę, nie mówiąc już o wykrzykiwaniu słów których normalnie bym nie powiedziała . Powstrzymywałam się przed rękoczynami resztką zdrowego rozsądku. Teraz od jakiegoś czasu takie nerwowe dni zdarzają mi się coraz częściej, a od kilku tygodni dzieje się tak codziennie. W nocy śpię bardzo niespokojnie, budzę się kilka lub kilkanaście razy w nocy. Rano kiedy się budzę, natychmiast wpadam w stan jakiegoś dziwnego napięcia... nie wiem nawet jak to wytłumaczyć. Doszło do tego, że to denerwowanie tak weszło mi w nawyk, że denerwuję się cały czas, nie wiem już nawet dlaczego. Jestem strasznie drażliwa, wybuchowa...nieznośna. Ta sytuacja też chyba mnie nakręca, mimo, że sama tego chciałam. Mam ataki duszności i kołatania serca, czasem nie mogę uregulować swojego oddechu. Nie mogę tak dalej funkcjonować, w połowie dnia jestem tak zmęczona tym stanem, że dostaję potwornego bólu głowy i bardzo chce mi się spać. Czy chodzi o dobre tabletki na uspokojenie czy potrzebna jest jednak pomoc specjalisty..

Gość gość
ty poprostu wpadasz w panike,moze masz wysokie cisnienie? lepiej idz do lekarza i powiedz na co cierpisz. nie dobrze ze tak sie podniecasz o byle co.musisz nad soba zapanowac.