Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dzwonią do mnie cały czas z tp godzić sie ?

Polecane posty

Gość gość

już któryś ras z rzędu dzwoni do mnie pani z tp czy tam orange i proponuje mi abonament za 69 zł w którym są rozmowy no limit na komórki i na domowe i że jest to bardzo korzystne bo teraz płace abonamentu 40 ileś i mam tylko 60 minut do wykorzystania i bla bla bla w sumie tak sie zastanowić to może warto dopłącic te 20 kilka zł i mieć no limit z domowego ? może ktoś z was ma taką opcje ?

Gość gość
A ile płacisz rachunki, co ci z tych rozmów jak nie wydzwonisz. Swoją droga orange, to jest niezłe naciągactwo. Oferty pewnie mają konkurencyjne, ale przez nahalność tracą klientów, bo mają dość ciągłego wydzwaniania i przenoszą się do innej sieci.

Gość gość
mam internet z neostrady no i przy tej okazji telefon płace 40 iles zł i mam godzine darmową no i zazwyczaj tylko tą godzine wykorzystuje zeby sie nie zmarnowała no i nieraz zdarza mi sie zadzwonic na komorke ale częsciej korzystam z tel komórkowego a jeśli chodzi o rachunki to tak ok. 100-110 zł przychodzi nieraz mniej nieraz więcej najmniej miałam 95 zł najwięcej 170 ale to wtedy często dzwoniłam i sie tak zastanawiam nad tym ale nie jestem jakoś przekonana

Gość gość
Czyli placilabys więcej a i tak nie potrzebujesz. Po cholere ci to? 20 zl piechotą nie chodzi

Gość gość
dokładnie, nie opłaca ci się to skoro ze stacjonarnego "dzwonisz na siłe"