Gość gość Napisano Grudzień 5, 2015 A ja was zaskocze! Tyle pisze sie o tesciowej. Moja Tesciowa to dosc naiwna i niedowartosciowana osoba. Moj tesc to prawdziwy , rasowy tyran. Malo takich jest. Z reszta ich synek a moj szwagier jest jego kopia w lepszym wydaniu. Niestety stalo sie tak,ze mieszkam z tesciami, jeszcze 11 miesiecy. Mozna powiedziec to malo. Dla mnie to wiecznosc. Tesc to istota jakich malo,nie samowicie beszczelna,egocentryczna,egoistyczna, podla,falszywa ... Mozna wymieniac dlugo. Nie ,nie moja nie nawisc ale zal. Tak jest mi go zal. Jest mi tylko przykro,ze moja zona nie potrafi stanac za mna w 100% przy nim. Mamusia i moja zona . Tesciowa i moja zona ,one go sie boja. Wiec sa w stanie powiedziec,ze czarne jest biale. Ze to ja sobie cos urajam ale tatus a moj maz to zloto. Byleby nie doszlo do awantury. Jestem w stanie napisac ksiazke na ten temat. Jezeli mozecie , to pozyczcie pieniadze z banku ale nie mieszkajcie u tescia lub u tesciow. Tak jak w reklamie jestescie winni tylko pieniadze. Kocham moja zone,mamy dwojke dzieci blizniaki . Mam naprawde nadzieje,ze za 11 miesiecy bedziemy zyc razem i dla siebie. Ja przed moja matka czy ojcem staje murem za moja zona. Czasem sobie mysle o tym " czcij ojca swego i matke swoja" a zarazem przypominam sobie slowa przysiegi malzenskiej. I uczynie wszystko .... Nie, ja mysle,ze mozna polaczyc o bydwie zeczy, ale ja sam do tego nie wysrarcze.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach