Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jutro z nią zerwe

Polecane posty

Gość gość

jestem po zdradzie dziewczyna mnie zdradziła jakieś parę miesięcy temu jutro a ja głupi wybaczyłem - napiszę jej smsa ze to juz koniec . Zresztą jej matka na mnie ostatnimi czasy naskakuje mam dość!! A ponieważ nie chcę widzieć jak płacze i udaje to wolę tego nie widzieć

Gość gość
Nie łam się, jakoś sobie ułożysz życie lepiej z inną kobietą

Gość gość
pracowałem dla niej harowałem a ona tak mi się odwzdzięczyła teraz nie będe miał zadnych skrupułów zeby przejebać kasę na nowego tableta , w sumie mało mnie obchodzi co sobie pomyśli. ta rodzina mnie nie lubi a jej matka dała tego dowody

Gość gość
jej matka na mnie nagaduje cały czas o wszystko a mnie to boli co ta franca o mnie mówi ... robi ze mnie najgorszego ale to już koniec teraz może sobie pierdolić co najwyżej do ściany

Gość gość
dzisiaj nie dam rady jej napisać bo jutro dwa kolokwia pod rząd :O

Gość gość
Jej matka ma rację bo przecież widać, że ty jesteś przegraniec. A dziewczyna da sobie rady bez ciebie. Znajdzie innego madrzejszego.

Gość gość
gość dziś znajdzie sobie frajera co będzie go zdradzać tak jak mnie ... nie znasz jej nie p*****l farmazonów!

Gość gość
Kiedyś miałam podobnie: facet zaczął po paru tygodniach od ujawnienia zdrady jęczeć, że nie potrafi zapomnieć i inne takie bzdety. A że w tym momencie rozstanie nie było mi na rękę postawiłam sprawę jasno: spoko, odejdź, wszyscy się dowiedzą, że jesteś rogaczem. I tak od 10 lat jesteśmy udanym małżeństwem :) Po co psuć sobie opinię i nerwy?

Gość gość
To Ty jestes z nią czy z matka jej ? Bo odreagowywujesz najwidoczniej złość na jej matkę . Myślisz ze oko za oko to dobre wyjście ? Zniżasz sie do tego samego poziomu zdradzając ...

Gość gość
ona sama juz dorąbała nie chcę z nia być ze względu na zdrade której nie przebaczyłem i nie przebaczę nigdy

Gość gość
gość dziś a ty co święta?

Gość gość
chłop ma racje ocknął się i ucieka od dupodajki a wy bedzie bełkotać ze źle zrobić :D