Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciubaryk

czy to jest możliwe, że w Polsce 80 procent gospodarstw

Polecane posty

Gość ciubaryk

miejskich i wiejskich oczekuje na wizytę Komornika z powodu nie zapłaconych rat do banku, dla wierzycieli lub nie zapłaconych alimentów ? komu to wszystko Komornik sprzeda , skoro Polacy nie mają pracy i nie mają pieniędzy, czy te wszystkie wierzytelności w majestacie prawa kupi Niemiec , Francuz albo Włoch , kto to kupi na aukcjach komorniczych ? Dlaczego i KTO doprowadził do tego aby POLAKA namawiać na kredyt bankowy , skoro Polaka nie stać na kredyt na kupno auta lub na mieszkanie we frankach , czy osoby, które 'wsadziły' Polakowi KREDYT w CHF na kolejne 30 lat teraz czują się bezkarne ? Teraz trzeba poszukać panią Iksińską albo Ygrekowską z Banku, która zaproponowała aby spłacać kredyt w CHF i jej mieszkanie zwyczajnie spalić , obstawiam, że strażacy mający kredyt w CHF dopilnują aby u pani Ygrekowskiej z Banku wszystko się porządnie spaliło aż do popiołu włącznie !

Gość gość
a twoja była nadal cię ściga o alimenty dla dziecka ?

Gość gość
ja prdle znow ten schizofrenik od komorników, pendolino i banków a wez ty kutafonie z****** stań przy ścianie, rozpędź się i je/bn/ij tym polaczkowym cebulowym łbem o ściane :D 🖐️ 0/10 !!!

Gość ciubaryk
tak, dzisiaj w czasie rozmowy powiedziała wprost, że nie odpuści mnie i nie odpuści komornikowi i kolejne wpłaty dla dziecka muszą być przeprowadzone przez Komornika , zapytałem , przez ile lat tak ma być ? powiedziała, że przez najbliższe kilka lat i nie zmieni zdania, Komornik będzie zarabiał na każdej transakcji ok 150 PLN i to nie ma dla kobiety znaczenia , najważniejsze aby otrzymała do dnia 10 miesiąca 1000 PLN na dziecko i nie dociera do kobiety, że szkoda tych 150 PLN , które zabiera Komornik , tak ma być oznajmiła i zostają blokady komornicze na wszystko bez zmian ! po tej rozmowie z kobietą piję piwo , mam dość i tak się zastanawiam nad liną , czy użyć linę ?

Gość gość
zostaw ciubaryczka w spokoju on jest taki słodki 👄

Gość gość
ciubaryczku nie histeryzuj :) a masz chłopca czy dziewczynkę ?

Gość ciubaryk
gość dziś wiesz, kilka tysięcy w Polsce jest takich jak ja, i to jest robota dla dziennikarzy pod warunkiem, że wezmą się za ten temat ale zwykle to bywa tak, poszedł pod Pendolino, powiesił się w stodole albo swoim autem pojechał na tory kolejowe i akurat jechał ten regionalny z Łodzi i auto przewrócił na bok , baby ze wsi powiedzą w czasie pogrzebu , a taki był porządny i gospodarny i w aucie zginął

Gość gość
ciubaryczku, ciubaryczku chodź że tu

Gość Alotnia
Pytanie czy w takim przypadku warto posiadać jakieś konto w banku? Czy komornik może na nie "wejść"? Zastanawiałam się nad tym szukania czegoś odpowiedniego dla mnie- http://konto-w-banku.pl/

Gość gość
A co planujesz jakiś biznes?

Gość gość
a kto im kazał pożyczać pieniądze?

Gość Ambraxx
Czasami z pozoru bezrobotna kobieta, może posiadać zarabiającą na siebie domenę i mieć większe dochody niż facet :-) Co o tym sądzicie znacie takie babki? Jeśli planujecie swój domowy biznes, to polecam Wam te domeny :-) https://www.swiatdomen24.pl/