Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie natury intymnej

Czy takie owłosienie łonowe dzisiaj u kobiety byłoby przesadą?

Polecane posty

Gość gość
Ohyda! Jako kobieta uważam, że tak. Preferuje ogoloną do zera lub przystrzyżoną na króciutko, ale nie cos takiego :o

Gość gość
Sama jesteś ohyda, pięknego ciała nic nie oszpeci, a w czasach gdzie większość kobiet jest wydepilowana, taka cipka to rarytas i jest bardzo podniecająca :)

Gość gość
Wśród moich koleżanek tylko 1 na 10 jest taka zarośnięta. Te kłaki mają chyba z 5 cm i wyłażą poza majty, na prawde nie ma nic bardziej podniecającego.

Gość a ile ona ma
lat?

Gość gość
Zaglądasz koleżankom w majty :) laska ze zdjęcia i widać to wyraźnie ma zadbaną fryzurkę i przystrzyżoną. Na pewno nie jest zaniedbana.

Gość gość
A czy to ważne ile mamy lat? :o i nie zaglądam. Bo jak się przebieramy to chyba widać bo to się rzuca w oczy :o

Gość to akurat koszmarny bobr
a nie zadbana fryzurka

Gość pantalony musiala
nosic

Gość gość
Piertolisz. Wszawicę wytępiła higiena osobista, czytaj: mydło i woda albo woda i mydło.

Gość gość
To jest wlasnie owłosienie, które zawsze mnie kręciło! Juz jak miałem 5-6 lat podniecało mnie bardzo!

Gość gość
Lepsza taka niż łysa jak u małej dziewczynki. Idealna byłaby gdyby troszkę przycięła.

Gość gość
jaka przesada, to jest normalna cipka, naoglądały się p****li i golą p***y na łyso bo myślą że tak jest wspaniale, mineciarze też nie chcą lizać zarośniętych, więc większość cip wygolona na łyso, obrzydliwie wygląda taka stara p***a po ogoleniu, fuj

Gość gość
Ale koszmar, to tak jakby w dzisiejszych czasach facetowi wystawaly wlosy z uszu czy z nosa

Gość gość
Tak i przestałby być facetem. A kobieta z zarosniętą ci/pką nie jest kobietom. Chyba nie brakuje wam seksu i tak wybrzydzacie. Dla mnie osobiscie jak jest piekna kobieta, urocza. Taka którą mógłbym pokochać to wyglad zewnetrzny byłby na drugim miejscu. A ta ze zdjecia jest piekna i uroczo wygląda jej łono. Nie mam do jej wyglądu żadnych zastrzeżeń.

Gość gość
Nie przestalby byc facetem ale nie bylby wg wielu kobiet ani zadbanym ani atrakcyjnym mezczyzna. Lubisz kobiety z meszkiem / wasikiem pod nosem?;-)

Gość gość
Kaczyńskiemu włosy z nosa i uszu wystają a jaki popularny :P

Gość gość
Zależy o jakich kobietach myślisz. Jesli by była ładna, zadbana, uwodzicielska to raczej nie było by wadą to że ma meszek. W niektórych kulturach taki delikatny zarost jest kojarzony z tym że jest kobieta namiętną kochanką. I tu można by się zatrzymać i zastanowić. Czy wolelibyśmy uprawiać miłość z piękną kobietą nie posiadającą ani jednego włoska która zapewne traktowała by nas przedmiotowo, czy z ciepłą i miłą, namiętną kochanką? Jak mojej urosną wąsy to też sobie zapuszcze.

Gość gość
Troszke bardzo zarośnięte ale o gustach się nie dyskutuje bo gdyby na plecach była tak zarosnieta ...:) osobiście sama preferuje zimowa zarosnieta myszkę jest to cudowna odmiana bardzo lubię gaszcz i ta niedostępność w szczególności a potem myślę ze prawdziwy mężczyzna lubi posmyrane koło ust i czuć ze naprawdę sex z dojrzala kobieta to jest z zadbana i zarosnieta odpowiednio przystrzyzona i pachnąca myszką <3

Gość gość
Mam pytanie w jakim przedziale wiekowym sa panowie preferujacy takie kobiety, nie wydepilowane, bo odnosze wrazenie ze raczej tacy dawno po 40 Myle sie?

Gość gość
Dobrze napisałaś 09:15. PRAWDZIWY mężczyzną. A potem nawet nie myje ust i cały dzień ma jej smak i zapach na nich.

Gość gość
Do09:28. Ja mam 32. Nie wygląd sie dla mnie liczy. Już z niejednego pieca chleb jadłem i powiem tylko tyle że nie wszystko złoto co się świeci. To że kobieta jest piekna, nawet śliczna, zadbana i młoda, nie zagwarantuje nam to szału uniesień. Nawet po dobrym seksie wystarczy jedno jej słowo żeby czar prysł.

Gość ja mam lat 29
i tez wole bobra

Gość gość
A lubcie krzaczory, ja gole lub przystrzygam z bobrem lazić nigdy nie bede. Tylko jakoś minetek bobrom nie robicie.

Gość przystrzyzone tez sie
licza jako bobr

Gość mnie ciekawi jedno
jaka bielizne musi nosic kobieta z takim bobrem, by nic nie wystawalo

Gość gość
Do 09:30 ...niemusi cały dzień prawdziwy mężczyzna z prawdziwa kobietą z cudownym finałem erotycznych spelnien do granic możliwości nic nie trzeba więcej

Gość gość
Do10:18. Nic wiecej. Dokładnie. Dla mężczyzny prawdziwa kobieta jest jak tlen, jak pokarm...

Gość gość
tylko krypto pedofile wola ogolone jak u by łono było łyse jak u dziecka

Gość a nie ma nic
pomiedzy lysa a bobrem?