Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce popelnic samobojstwo

Polecane posty

Gość gość

31 letnia dziewica, bez pracy, ktorej nikt nie chce. Po co mam dalej zyc I sie meczyc? Wyksztalcenie mam wyzsze, ale nie moge znalezc pracy. Nie mam znajomosci, I nie jest przebojiwa, wiec klapa. Jeszcze na dodatek lekki autyzm.

Gość trola
Uważasz, że ktoś na publicznym forum powinien wziąć winę za twoje samobójstwo na siebie? Dlaczego?

Gość gość
33 lata, prawiczek z wykształceniem ale w kiepskiej pracy. Bez tzw WIKU czytaj: wyglądu, inteligencji, kasy i uroku. I wiesz co guzik mnie obchodzi co i jak myślą inni. Ważne jest to co ja myślę to co robię. I nie zamierzam się zabijać tobie też radzę poszukać spokoju ducha. Lepiej się poczujesz jak odnajdziesz w tym chaosie swoją drogę.

Gość gość
Ponad 30 letnia kobieta. Mam dwojke dzieci, tylko chyba one mnie trzymają, jak długo? Za co to wszystko? Za to, ze chciałam byc dobra dla wszystkich i myślałam, ze zbawię swiat:-((((

Gość trola
Ofiarą jest tylko ten kto ma się za ofiarę. ;) Życie nie szczędzi porażek nikomu.

Gość gość
Widzisz autorko nie jesteś sama. Jest nas wbrew pozorom całkiem sporo na tym świecie. Tym co się nie ułożyło można spotkać za rogiem, w autobusie, albo sklepie. Wszyscy mamy jednakowe szanse w chwili narodzin ale życie swoje weryfikuje. Jednym droga układa się po linii prostej innym zaś staje się kręta. Pytanie tylko jak wejdziesz w te zakręty. Sztuką jest by z nich nie wypaść ale można tego dokonać więc głowa do góry.

Gość trola
Ilość i jakość doświadczeń ma sporo mniejsze znaczenie od konstrukcji psychicznej. Jedni predysponowani są do przeżycia nawet najcięższych doświadczeń, innych rozkłada na łopatki każde niepowodzenie.

Gość gość
Powoli sprawy się ułożą tylko musisz starać się z całych sił nie masz pracy staraj się o staż. Masz wady wykorzystaj to wyròb sobie grupę wtedy łatwiej o prace. Co do faceta nie rzucają się na pierwszego lepszego ktòry zechce z tobą być ... wiesz mi nie jeden będzie tobą zainteresowany :)

Gość gość
Prawdziwi samobójcy nie rozpisują się na forach, że chcą to zrobić. Jeżeli myślą o tym porażnie to zrobią wszystko żeby nikt w tym nie przeszkodził, nie wezwał pomocy czy odwodził od zamiaru. Osoby na tym temacie mają tylko lekkiego doła i szybko im przejdzie. Tak jak zawsze.

Gość trola
Dlatego gadamy zamiast odwodzić od tego pomysłu. Czy słuszne? Chuj wie... Kiedyś się okaże, albo i nie. ;) Może po drugiej stronie lustra nie ma nic, albo jest dokładne to samo. ;)

Gość gość
Dobra rada to wyrobić sobie "twardą dupę" sorry za kolokwializm. I znaleźć sens do codziennego wstawania. Zła praca lub jej brak to już mamy pierwszy cel w życiu. Brak partnera na to dobrym lekarstwem jest hobby tak ze 2 jedno w domu drugie na dworze. Brak przyjaciół hm oni są potrzebni ale ciężko od tak ich sobie znaleźć bo na to trzeba sobie zapracować. Brak przebojowości, ja tu nie widzę problemu, ludzie spokojni i wyciszeni też są fajni zazwyczaj są kreatywni i można na nich polegać. Sprawy łóżkowe hm to jest irytujące bo sam mam taką sytuacje ale to tylko popęd i da się nad nim zapanować. Zmień nastawienie przełącz się na inne myślenie i do przodu.

Gość gość
To juz trwa 5 lat - mam wyksztalcenie ale nie potrafie tego wykorzystac. Nie mieszkam w duzym miescie teraz, poniewaz wrocilam do domu rodzicow za miastem. Mam jeszcze problemy zdrowotne, w tym psychiczne. Nigdy z tego nie wyjde. Nie chce sie dluzej meczyc.

Gość gość
Mam jeszcze straszne dlugi za studia, ktorych nie jestem w stanie splacic, wiec byle jaka praca odpada. Nie utrzymam sie. Naprawde nie ma dla mnie juz ratuku.

Gość gość
Nie jeden bedzie zainteresowany - haha - mam ponad 30 lat i nawet jeszcze na randce nie bylam w zyciu. Prawda jest taka, ze zaden nigdy nie bedzie zainteresowany, i nie ma co sie oszukiwac.

Gość gość
Czasami tak jest latwiej, ale dobrze sie zastanow, czy naprawde tego chcesz. Nie ma pozniej juz odwrotu...

Gość gość
Lekki autyzm to nie choroba.