Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co produkowac bezsensowne watki ktorych nikt nie czyta

Polecane posty

Gość gość

Pamietam kafe kilka lat temu. Byli tu rozni ludzie w roznym wieku. Niektore dyskusje liczyly po kilkadziesiac stron. Ciekawe tematy, fajne odpowiedzi, wiele rad, niektore posty byly zabawne, niektore sklanialy do przemyslen. Ale zawsze cos sie dzialo. Teraz to tragedia, durne gimby przejely paleczke i kafe zeszla na psy kompletnie. Produkuja absurdalne watki, ktorych nikt nie czyta. Szkoda, bo kiedys bylo tutaj naprawde fajnie.

Gość gość
wiem o tym mi sie juz nie chce pisac interesujacych tematów, prowokacji, po prostu jestem zmęczony bo teraz na kafe im głupszy topik tym lepiej, jestem na kafe od 2008 roku i wchodze tu tylko po to by sie z kogos posmiac albo po napie/rd/alac w klawiature gdy jestem pobudzony :classic_cool: stara kafe umarła w 2013 roku, wtedy byla mega awaria kilkudniowa, zmiana wyglądu, masowy exodus stałych bywalców

Gość gość
hehe

Gość gość
Bo głupich nie sieją,oni się rodzą.Pod jednym względem z K Mikke się zgadzam,większość społeczeństwa to niestety głupcy.Obym się mylił!

Gość gość
Każdy najgłupszy temat można rozwinąć jak się ma pisarską ikrę a nie jest się tylko tępym malkontentem

Gość gość
do goscia powyzej: to niech te kreatywne gimby zaloza kacik literacki, a kafe zostawia nam normalnym ludziom. Fakt, teraz rzadko ktory temat utrzymuje sie przez kilka dnia. Kilka postow i koniec watku. Wogole ten caly nowy layout jest do bani.

Gość gość
Nie ma komu podtrzymywać ciekawych wątków, a na głupie tematy szkoda odpisywać.