Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O CO MU DO CHOLE..CHODZI??

Polecane posty

Gość gość

nam chłopaka od jakiegoś roku. Bardzo podobał mi się z charakteru i wyglądu. Ja my "chyba" tez. Jednak zmienilam się przez te parę mies bardzo i to pozytywnie. Chciałam się z nim spotkać aby szczena mu opadła ale do rzeczy. Napisał do mnie parę dni temu bo znalazł mnie na portalu randkowym. Milo się pisało i spytał się czy się spotkamy. Ze się zmienił..wydoroslal.. Nie chodzi mu o jedno chciałby założyć prawdziwy związek i takie tam... Dzwonił,rozmawialiśmy przez tel. Fsjnie się rozmawialiO,rozmowa się kleila. Pomyslalam ze może faktycznie warto się spotkać i ustalilismy termin na wczoraj. Nie podalismy konkretnej godz ani miejsca. Miał pomyslec jeszcze gdzie możemy pójść i miał przyjechać po mnie. Jednak tel cały dzień milczał. Zdziwilam się bo tak mu zależało a najzwyczajniej w świecie mnie olal...:o może nie zabolalo mnie to bo ani nie zaskoczylo,bo mogłam się spodziewac pi nim... Napisalam do niego na portalu aby widzieć kiedy idczyta wiadomość ze nie wiem po co proponował spotkanie skoro nie miał zamiaru się spotkać i niech nie zawraca mi głowy nast razem. Za parę godz weszlam ponownie. On odczytal i nic nie ODP. Zablokowała go. Jak myślicie o co mu chodzi??:o

Gość gość
1 słowo: poznalam*

Gość gość
O g****o mu chodzi! Jeszcze siódmej nie ma, a już zaczynasz swoje chore jazdy:D

Gość gość
Do gościa powyżej: Wyrażają się :o chciałam tylko zaczerpnąć jakiejś rady. I co z tego ze 7 nie ma?

Gość gość
Co nikt mi nie pomoże?:(

Gość gość
jak pokazesz bobra:-)

Gość Agulalaooo
Jakos nie wierze w super miłości na portalach randkowych. . Ale w sumie nie mnie to oceniać . Nie oskarżaj go od razu i nie zachowuj jak mała dziewczynka ( no chyba ze jestes ) moze mu cos wypadło ?

Gość gość
Napisał by albo zadzwonił. Poza tym odczytał wiadomość i nie odpisał.. Nie chce juz z nim utrzymywać kontaktu.wkurza mnie strasznie

Gość gość
No to w czym mamy Ci pomóc?

Gość gość
Jak myślicieli czemu się tak zachował? Czy mialyscie kiedyś taka syt?

Gość gość
Dobra.. Żałuje ze wgl tu napisałam. Beznadzieja..:o tak to odpowiadacie na durnowate pytania a dziewczynie nie umiecie pomoc. Nara