Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćdzoanka

Pytanie do facetów posiadających dziecko!

Polecane posty

Gość gośćdzoanka

Czy po porodzie naturalnym seks jest podobny jak przed??? Jakie macie odczucia??? Lepiej, gorzej, tak samo? :-) prosze o wypowiedz samych mezczyzn

Gość gość
W ogóle nie ma seksu. Dzieciak nie daje szans. Małe wampiry :classic_cool:

Gość gość co    wie
Po pierwszym roku życia tego małego zasrańca jesteś wrakiem fizycznym i nerwowym. 5 lat później jesteś również bankrutem. Kiedy kończy 15 lat, żałujesz, że się urodził, a kiedy ma 18, że Ty się urodziłeś :classic_cool:

Gość gość
Poród naturalny nie powoduje pogorszenia seksu z żona, bo o to widze pytasz. Takie straszenie to tylko w Tv lub prasie, ze widok rodzącej zony moze potem zniechęcić do seksu. Nie ma to związku z rzeczywistością.

Gość gość
Nie przejmuj sie co Ci mówią. Nic się nie zmienia na gorsze. Jest nawet lepiej. Oczywiscie jeśli masz prawdziwego samca, opiekuna, obronce. W moim przypadku żonka nabrała kształtów, ma cyce wieksze, tyłeczek. Ślinie się na jej widok. Oczywiście to też od Ciebie bedzie zależeć. Nie możesz zamykać sie w sobie i wmawiać sobie że nie jesteś atrakcyjna. Takie życie już jest że fizycznie się zmieniamy. Ale jeśli kochamy kogoś sercem, to wygląd zewnetrzny nie ma znaczenia. Pozdro.

Gość gość
Ale to nie o tzytze twojej spasionej żony chodzi kmiocie a o vaginę. Kobita pyta nas czy po naturalnym porodzie jest luźniejsza. Niestety tak, jest luźniejsza, do tego dochodzą problemy z trzymaniem moczu.

Gość gość
Właśnie owocem takiego kmiota i luźnej pochwy śmierdzącej uruną jesteś ty!!!

Gość gość
Moja prawie 100 letnia babcia nie ma problemów z nietrzymaniem moczu, a trochę trwa zanim z balkonikiem do toalety dojdzie, urodziła 3 dzieci w tym moją mamę 5,5 kg. To nie jest kwestia porodów, tylko genów. Bez rodzenia wiotkie babki też w swoim czasie będą popuszczać.

Gość Jayke
Mam dwójkę dzieciaków 12 i 9 lat.Byłem przy 2porodach i piękne przeżycie co jeszcze bardziej łączy kochających się ludzi.Co do pytania o to czy kobitka jest luźna to ludzie bzdury piszą i opowiadają.Żonce wszystko szybko wróciło do poprzedniego stanu i jest ciasna jak była a ja nie mam pytona giganta tylko średniaka europejskiego.Pozdrawiam i miłej niedzieli.

Gość gość
U mnie to samo. Dwoje dzieci, byłem też przy porodach. To było nie do opisania przeżycie, piękne. Przy pierwszym stosunku po porodzie nie myślałem o tym jaką pochwę ma moja żona tylko raczej o czułości, bliskości, że znów jesteśmy tak blisko jak zawsze. Nie ma większej różnicy, może minimalnie jest luźniejsza. Ale to bez znaczenia w naszym przypadku. Jest nawet lepiej niż było i ta świadomość, że mam taką dojrzałą i spełnioną kobietę bardzo dużo mi daje.

Gość gość
Pewnie, ze jest to piękne przeżycie - wspólny poród z żona. Mamy dwójkę wspaniałych dzieci.