Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

a gdzie jest temat o Hejti?

Polecane posty

Gość gość

Cioteczki nie wytrzymały i do moda pisały żeby usunął? :o

Gość gość
:-D niezła jest i bez tematu.

Gość gość
Wreszcie ktoś ma odwagę napisać tym starym prukfom co prawie każdy o nich myśli. Tylko że to nie jest hejtowanie, prawda nie może być uznana za hejt, a Hejti w prosty sposób wytyka ich przywary

Gość gość
gość wczoraj Gdzieś temat wcięło, a to takie zabawne przecież. Androgen dziś Midsummer Eve dziś Andro, no właśnie, dlaczego się poddałeś? oczko.gif X Brak cierpliwości Eve. Wybacz

Gość gość
gość wczoraj Uleglap***ahejti dziś "Wy i te wasze domysły smiech.gif ile zrobicie dla popularności na takim forum? Wszystko! Skrypty, pchanie stron byle by być, byle zaistnieć, a co to będzie jak bana wam ktoś da? smiech.gif i tyle pracy na marne, status forumowej sexbomby szlag trafi, w rankingu najbardziej wyuzdanej spadacie na samo dno, "dno" to trafne słowo. Płaczecie nawet gdy wam ociekający seksem avatar zablokują jezyk.gif A nie, nie jest mi was żal smiech.gif "

Gość gość
To kolejny temat jaki poleciał po wpisach Hejti. Teraz widać że ciotki prawdy nie moga znieść. odpowiedzieć też jej nie mają jak to usuwają tematy. Hejti na niebiesko pisze im tak ze w pięty idzie. Brawo Hejti! 🖐️🖐️

Gość gość
Ciekawe, czy na przykład Samansara i Imperium tez zasłużyły sobie na "prawdę" p**deczki o nich. Bo jedzie po nich jeszcze równiej niż po ciotkach. Macie jakies opinie w tej sprawie, odważne pomarańczki?Nie zglosilysmy tego g****aniego tematu, na którym zresztą były też celne wpisy na samą p**deczkę, krolową wygrywu :)

Gość gość
Ja prdl, ona chyba lubi odpowiadać na takie bzdury :)

Gość gość
A Ty od cytowania Androgena i mnie - jak już, to cytuj całość.Jakbym chciała, to bym była forumowa d***** i łatwa, a że NIE chciałam to... nie wiadomo, ale też jest źle :)Wybacz Andro, że w ogóle się do tego odnoszę, ale obłuda tych ludzi w szukaniu kija, by uderzyć, mnie z kolei uderza :) Na szczęście nie są to razy, które mogą dosięgnąć celu. I tak samo jest z opiniami p**deczki, dla nas mogą wisieć tu do wiosny :) 🖐️

Gość gość
Żenada :o

Gość gość
ple ple ple mle mle mle

Gość gość
Gdyby chciał z tobą pisać, to odwiedziłby twój temat.Nie odwiedził i napisał dlaczego...ale pisz i proś się o uwagę.Może Mikołaj ci da.:-D

Gość gość
Androgen dziś Kùrwa, ale się podniecacie Czym napisz jeszcze, bo nie eve chyba.

Gość gość
Piszesz na bazie własnego doświadczenia? :)W takim razie rada: nigdy nie proś o uwagę żadnego mężczyzny, zobaczysz - popłaca ;)I po raz kolejny: nie sugeruj rzeczy, o których nie masz pojecia (również dot. relacji osób z tego forum).Nikt ci nic nie powie tylko w tym celu, żebyś zrobiła karpia i musiała przeprosić :D 🖐️

Gość gość
Wydaje ci się tylko, że ten wasz privat jest jakąś tajemnicą.Obudź się i przestań gwiazdorzyć bo to marne występy. Andro :-) sugerowałeś się avatarem, czy mądrością ze stopki?

Gość gość
Serniczka nie ma?:-(

Gość gość
Andro, o czym ona pierdzieli - nie mam pojęcia :D Także co złego - to nie ja :P Gościu, zlakniony seniczka, chodź biedaku, nakarmie i napoję... :P ;)

Gość gość
On z tobą nie rozmawiał.Narzuciłaś się z idiotycznym pytaniem i kolejny raz dostałaś out.:-D Prywatne sprawy na forum???Eve coś się wypalasz.😴

Gość gość
A, już wiem: przecież to ta, co płakała, że jest Twoim wspomnieniem! :)No i wszystko zrozumiałe :) Łączę się z tobą w bólu i z twoim sciskiem d**y, ale tylko tyle mogę zrobić, bo u mnie nic się nie zmieniło: nie jestem i nigdy nie będę niczyim wspomnieniem stąd, interpretuj to jak chcesz ;)Buziaczki pocieszenia 😘 :)

Gość gość
Evunia ty to wszystko tak z głowy wiesz?😴

Gość gość
Eve strasznie przezywa :D

I oto jest! Gwiazda właśnie zrobiła prezent mikołajkowy (nieświadomie :D ) poszlaki, dowody i dochodzenie :D:D Wspaniale, przyodziej jeszcze avek śnieżynki i wyciągnij kolejny gift z wora (nie, nie pytam czyjego, nie śmiem :P )

Gość gość
O, jest i pi/zd/unia :)Lepiej nam opowiedz o swoim wygrywie.Opowiedz nam o nim na forum.Pisz, pisz, pi/zd/uniu.Wygrywaj :classic_cool: :) 🖐️

Gość gość
CiZiuniu, one mają swoją prawdę, pozwala im żyć, nie odbieraj im tego 😴

Gość gość
No, to chodź na sernik 😴

Gość gość
Ciekawska i zaintrygowana dziś gość dziś Wreszcie ktoś ma odwagę napisać tym starym prukfom co prawie każdy o nich myśli. Tylko że to nie jest hejtowanie, prawda nie może być uznana za hejt, a Hejti w prosty sposób wytyka ich przywary  x jaka "prawda"? Nie wiesz o czym piszesz (bo skąd możesz wiedzieć na 100%) i uważasz to za prawdę?  KONKRETY dziecinko  Dawaj twoje konkrety.I Eve zawołaj, bo ona wie wszystko.

Gość gość
O wszystkich dzieciny piszecie że wiecie a wasza prawda jest prawdziwsza :P Wszystko wiecie wszystko udowadniacie i wszystkich gnoicie

Gość gość
Ty masz swoją prawdę a ja swoją, a przy tym nie widać na forum pozytywnych głosów o ciotkach.To nie hejt to prawda.

Gość gość
Pozytywne głosy są od wylogowanych cioteczek