Gość Przeciętna Napisano Grudzień 6, 2015 Hej Wszystkim;) Chciałabym poruszyć wątek urody . Często zastanawia mnie dlaczego piękne dziewczyny nie mają szczęścia w życiu. Za dużo oczekują ? Odstraszają? Tak się akurat złożylo że jestem dziewczyną o przeciętnej urodzie- miły uśmiech , figurka okej , generalnie niczego mi nie brakuje ale mam zupełnie przeciętne rysy twarzy . Otaczam się samymi pięknymi ,nawet ponadprzeciętnie pięknymi koleżankami . Kiedy gdzieś razem idziemy jestem tylko tłem, jak ktoś do mnie podchodzi to zapytać czy kolezanka jest wolna. Piękne piękne a mimo to nie mają szczęścia w życiu . Na imprezie są gwiazdami a faceci którzy biegali za nimi na drugi dzień nawet nie dzwonią. Albo jak juz kogoś znajdą to okazuje się ze są zdradzane albo źle traktowane. Nie mogę mówić że nie mam powodzenia , bo kiedy idę gdzieś sama to często ktoś się mną interesuje, zaprasza na kawę i po spotkaniach faceci zawsze do mnie oddzwaniaja. Ładniejsze koleżanki nie mogą się nadziwić jak ja to robie , że przyciągam samych fajnych ,dobrych i zainteresowanych związkiem facetów . Dlaczego przynoszą mi kwiaty i starają się o mnie a do nich podchodzą tylko na imprezach. Kiedyś , w czasach szkoły zazdrościłam koleżankom urody , czułam się gorsza i brzydka. Kiedy szkoła się skończyła zauważyłam że też się podobam . kiedy byłam z kolezanka na praktykach ona była gorzej traktowana niż ja, kobiety w banku były dla niej bardziej opryskliwe i surowe , pomimo źr na to nie zaslugiwala. Mówi się "Znajdź sobie brzydsza koleżankę a będziesz przy niej piękna ". Jak widać to przysłowie nie zawsze się sprawdza ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach