Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

napalona98

Dildo i zatyczka analna przez cały dzień

Polecane posty

Gość gość
Pochodziłam przez cały dzień z takim małym korkiem z kryształkiem. Jak dla mnie - bomba :). Spróbujcie

Gość gość
Cały dzień? Hardkorowo :D A co z potrzebami fizjologicznymi? Ja najdłużej chodziłam jakieś 3-4 godziny. Aż pojawił się mój mężczyzna i zatkał czym innym. :D

Gość gośćal
Nigdy nie próbowałam może i da się tylko po co

Gość gość
Do rozlużnienia o***tu, ale są inne sposoby - nie trzeba łazić z korkiem w du... cały dzień.

Gość Rescator 555
Uwielbiam koreczek w doopci.Mogę z nim chodzić cały dzień czekając , aż przyjdzie kolega i włoży mi tam coś o wiele przyjemniejszego.

Gość gość
Czy takie przyzwyczajenie do ciągłego rozpychania nie minimalizuje doznań podczas seksu?

Gość gość
jakoś sobie słabo to wyobrażam, chyba w pracy rozprasza

Gość gość
Cały dzień to za dużo, ale pół godziny, godzinę jak najbardziej. Mały koreczek analny we mnie strasznie podnieca mojego faceta więc często go zakładam dla niego. Jednocześnie lubię coś wsunąć sobie do pochwy, najczęściej kuleczki dopochwowe. Nie muszę ćwiczyć kegla, ale mój facet uwielbia je ze mnie wyjmować zębami za sznureczek i wkładać spowrotem. Czasem wiele razy pod rząd. Zapewniam że idąc na spacer z facetem mając obie dziurki pełne, będąc bez majteczek, w miniówce, można doprowadzić partnera do obłędu.