Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

J******o prania sobie nie moge wywiesić

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie urosła mi góra prania już sobie rady dać z tym nie moge, bo 3 dni ciągle trzeba było gdzieś jechać. Otwieram sobie dziś okno bo widze że słońce świeci, ucieszyłam sie że jest ciepło to mi przynajmniej podeschnie to pranie przez te 3 godziny do zachodu słońca. Pralka skończyła prać, wywieszam, patrzę a tu w domu obok widocznie węglem grzeją bo taki dym z komina wali w strone naszego bloku i takim mega dymem j***e. Myślałam że chuj mnie strzeli. Po cholera robić pranie w ogóle jak ma mi potem czuć kominem. Znowu musze kisić j****e pranie w domu przez 2 dni i siedzieć w otwartych oknach w listopadzie bo jakiś cwel j****y go nie stac na gaz k***a

zgłoś na 112 że sąsiad prawdo po dobie śmieciami pali zaraz beda i 200 mandatu

Gość gość
Popieram, zgłoś skurczysyna. Też nie cierpię takiego chamstwa i zacofania. Przecież ten gość szkodzi innym, ale i sobie, swojej rodzinie. Co za ciemnota. Tępić takich!

Gość gość
A sąsiadowi ma dupa marznąć bo ciebie księżno niedoje*bana na suszarkę bębnową nie stać?

Gość gość
...bo to oczywiście wina sąsiada, że j****a księżna MUSIAŁA bidna 3 dni "gdzieś jechać" i se dziś postanowiła poprać ...ojoj

Gość gość
jak ja tak będę kisić dzień w dzień pranie w domu to w takim tempie dno w koszu zobacze może na wiosne dopiero

Gość gość
Kurwa ciebie nie stać na dom i na porządna suszarkę, jego na gaz.. O co ci chodzi księżniczko?

Gość gość
o to że ktoś nie powinien smrodzić jak naokoło mieszkają setki ludzi

Gość gość
Weź się zastanow nad tym co piszesz. Faceta nie stać to ma zamarznac bo paniusia musi pranie rozwiesic? Żałosne myślenie ludzi którzy nie dostali jeszcze po d***e od życia... Eh...

Gość gość
Póki co palenie węglem jest zgodne z prawem. Wywieszanie na balkonach/ w ogródkach czyichś szmat to dopiero fantastyczna i piękna sprawa- zwłaszcza pomechacona pościel i rozciagnięte slipy.

Gość gość
eee a co złego w paleniu węglem ?

Gość gość
Ja p.dole jakie mata problemy. U mnie w domu pranie schnie góra 2 dni w pomieszczeniu (!) a nie na podwórku, a wiruje na najniższych obrotach.

Gość gość
slumsowa patologia z wielkiej plyty