Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powienkszanie piersi

Polecane posty

Gość gość

Proszę o pomoc, chcę powiększyć piersi, metodą cięcie pod pach,do kogo warto się wybrać?

Gość gość
75 małe A, a po dwójką dzieci, to ......

Gość gość
Sorki 75-A

autorko, przemysl sobie naprawde dobrze zanim zaczniesz cos powiekszac i ciac :( chirurgia plastyczna uzaleznia i niekoniecznie uszczesliwia... maly/sredni biust i naturalna zdrowa figura to dzisiaj hit, wielu podoba sie to bardziej niz sztuczne "idealne" piersi i inne wypelniacze. jesli jednak czujesz sie "zdolowana" z tego powodu, idz na konsultacje do kliniki o dobrej renomie, chirurg oceni czy bedzie powiekszal i gdzie bedzie cial jesli juz - niestety nie zawsze da sie ciac pod pachami, to zalezy od budowy i symetrii twoich piersi. Polecam ci osobiscie klinike Mandala Beauty Clinic w Poznaniu (dr Samir Ibrahim np.), sa profesjonalni, dobrzy i "ludzcy", nie gwiazdorza, mozna sie z nimi dogadac. Z tego co wiem maja tez metode powiekszania biustu naturalnym tluszczem. Zadzwon i umow sie na konsultacje. Przemysl to jednak wszystko bardzo dokladnie zanim doktor skalpel do reki wezmie, bo gdy "poprawisz" nature to nie bedzie juz odwrotu...a jesli nawet to bolesny i juz nigdy nie wrocisz do oryginalu :(

Bez przesady. Jak takie coś czytam to mi się przykro robi. Sama miałam powięszane piersi i nie uważam żeby to było coś złego. Każdy ma swój rozum i każdy może decydować o swoim ciele. Ja jestem na przykład bardzo z efektu zadowolona

"Jak takie coś czytam to mi się przykro robi." a z jakiego to powodu robi ci sie przykro? nigdzie w moim poscie nie jest napisane, ze operacja plastyczna to cos konkretnie zlego, ani ze ludzie nie maja rozumu i nie maja prawa decydowac o swoim ciele :) kazdy i tak zrobi to, co uwaza. Jest napisane PRZEMYSL (i dlaczego) oraz, ze konsekwencje tego kroku nastapia. oprocz tego takze namiary na klinike, w ktorej sama jestem klientka, wiec czytaj ze zrozumieniem a potem odpowiadaj ;)

Gość gość
Tak, wiem, małe też ładny, tylko kiedy jędrne, a po dzieciaczkach, takie sobie

jesli chcesz zrobic ten krok, to tylko dobry chirurg, klinika o ktorej pisalam jest dobra, lekarz pogada z toba szczerze i dopasuje odpowiedni zabieg. Najlepiej idz na kilka konsultacji (np. do 3 roznych lekarzy) i wybierz czlowieka, ktory wzbudza w TOBIE zaufanie i ma dobra renome. Ja moge sie tylko "podpisac" pod tym, ze Mandala w Poznaniu nie partaczy :)

Gość Agnieszka678
Jeśli większe piersi mogą wpłynąć na poprawę naszego samopoczucia i samooceny to ja nie widzę nic złego w tym, że ktoś się poddaje zabiegowi. Wszystko jest dla ludzi, powiększanie piersi też :) Także w żadnym wypadku nie zamierzam potępiać nikogo, kto decyduje się skorzystać z takiej opcji. Tylko jedna bardzo ważna sprawa - trzeba starannie wybrać klinikę, w której poddamy się zabiegowi. Warto wcześniej trochę poczytać, chociażby tu: http://art-med.com.pl/pl/zabiegi/piersi/powikszenie/ . Wtedy możemy mieć pewność, że efekty będą takie, jakie sobie założyliśmy.

Powiększanie piersi może być prawie jak jakaś terapia. Jeżeli bardzo się tego pragnie, ma to wpłynąć na nas, naszą osobowość...to czemu nie zrobić operacji:) grunt to dokładne przemyślenie że się chce to zrobić:)

Zgadzam się z Marcelą, że może to podziałać jak terapia. Bo ja miałam ogromne kompleksy z powodu małych piersi. Zdecydowałam się na zabieg powiększania, w klinice dr Olender w Żarkach Letnisko, niedaleko Katowic. I to była bardzo dobra decyzja. Wiem, że trafiłam w dobre ręce :)

Gość gość
podbijam. Jak można sobie piersi powiększyć żeby za dużo nie zaplacic a mieć większe...?

Gość gość
Mi po dzieciach najlepiej pomogła kuracja do biustu 5w1 z Mama Care Efektimy. W ogóle wszystkie te kosmetyki są cudne.

Gość gość
A ktoś był na operacyjnym powiekszaniu biustu? Pytam się bo mnie to dotyczy i jestem ciekawa

implanty? ja np. mam i nie żałuję. super się czuję, super się noszą:) generalnie cieszę sie ze zdecydowałam się na operację mimo tego że miałam wiele wątpliwości!

Gość gość
No Dziewczyny, jednak zdecydowałam się, 9 sierpnia mam operację, pszez brodawke, koleżanka też takie cięcie robiła, jak zrobię to napiszę i zjencia doloncze, za błędy pszepraszam, jestem z Ukrainy, a polski nie zbyt łatwy, i dzięki za wasze wpisy

Gość gość
Nie potrzebnie się kaleczycie bo przecież małe piersi też są super pozdrawiam

Gość gość
Najpierw poleciłabym ujędrnić. Tutaj świetnie sprawdzi się kuracja 5w1 do biustu z Mama Care Efektimy.

Gość gość
Przesadzacie z tymi cyckami.Co roku jeżdżę w wakacje na plażę naturystów i nie widziałem,aby któraś z kobiet miała nieładne piersi.

Gość gość
Bo na takie plaże chodzą te które są zgrabne i mają ładne piersi.

Gość gość
Ciało opalone w całości wygląda ślicznie.

Gość gość
Pamiętam że jak byłem pierwszy raz na takiej plaży to zaskoczyło mnie to że bardzo ładne kobiety się na niej opalają.Też grubych lub z obwislymi cyckami nie widziałem.

Gość Lottery
Ujędrniać sobie trzeba. Polecam w tej kwestii kurację do biustu 5 w 1 z Mama Care Efektimy

Gość gość
Kobiety zgrabne cyce mają tylko w staniku.Naturalny wygląd ich jest inny.Stąd jak chodzą są obwisłe.

Gość gość
u mnie problem był troszkę głębszy- miałam okropną asymetrie piersi od dziecka, a po urodzeniu nie doc że byly nierówne to jeszcze zmalały i stały się obwisłe. Stąd pomysł z operacja plastyczna. Operowałam się u dr Doroty Żukowskiej w białostockim Humana Medica Omeda

no i słusznie. przy asymetrii implanty też pomagają. fajnie że masz taką możliwość:)

Gość Gaaata
Spróbuj najpierw ujędrnić. Mi pomogła kuracja do biustu z serii Mama Care Efektimy. Dała bardzo fajne efekty.