Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy kobiety zamiast na wzrost zaczną lecieć na sprawność mózgu, o ile w ogóle?

Polecane posty

Gość gość

Bo już tysiące lat ewolucji, a mózgi kobiet są na tym samym etapie, nawet facetów kręci wybitna inteligencja u kobiet, a te szmaty ciągle za tępymi jaskiniowcami szaleją.

Gość gość
Bardziej na gebe leca

Gość KingaStefankaFanka
To niezupełnie takm jak myślisz :) To prawda, że w pierwszym wyborze, przynajmniej dla mnie, liczy się to czy facet mi się ogólnie podoba i brałam tu pod uwagę tak samo wygląd- także wzrost, jak ogólnie zachowanie. Ale to tylko na wstępie, bo potem i tak nie miałby szans gdyby nie okazał sie odpowiednio inteligentny, interesujący, sympatyczny itd :) Tak że sam wzrost i wygląd tak naprawdę niczego nie zapewnia

Gość gość
Dla mnie zawsze najseksowniejszą częścią ciała faceta był mózg. Używany przez niego oczywiście. Niski, niegłupi facet właśnie złamał mi serce :-( Nie ma reguły.

Gość gość
" Ale to tylko na wstępie, bo potem i tak nie miałby szans gdyby nie okazał sie odpowiednio inteligentny" xxx G****o prawda, te inne niby cechy to przypisujesz tylko na podstawie tych pierwszych, wizualnych wrażeń i tylko wydaje ci się, że to są jakieś cechy charakteru.

Gość gość
znowu ten prowokator od bad boyów i dresiarzy :D

Gość gość
Dalej wyzywaj kobiety od tępych szmat, frustracie, to żadna ciebie nie zechce. Nawet pusta niunia z dyskoteki. Ty lecisz na ładną twarz, zgrabne nogi i duże cycki, to dlaczego dla kobiet wygląd mężczyzny ma nie mieć żadnego znaczenia? Trąci podwójnymi standardami i zakłamaniem. I nie zamierzam czuć się winna, że związałam się z moim mężem, bo wszystko mi w nim pasowało, łącznie ze wzrostem. I śmiem twierdzić, że jego mózg jest dużo sprawniejszy niż twój. :D

Gość gość
Kobiety doprowadzą ten świat do zagłady, pozwalając zostawiać w sobie nasienie tępym patosom, którzy potem czmychają bokiem. W przyszłości światem będą rządzić tępi, wysocy, napakowani zwyrole.

Gość gość
" I śmiem twierdzić, że jego mózg jest dużo sprawniejszy niż twój." xxx To twój mąż ma przesrane, a nie ja, skoro jesteś z nim między innymi dlatego, że pasował ci jego wzrost, bo to oznacza, że za jego brak(mimo, że nadal byłby tym samym człowiekiem), byłby skreślony i na bank tak by było, zważywszy na to jak płytką peezdą jesteś, a już lepiej nie być z nikim, niż mieć przy sobie tak materialistyczną, jadowitą, płytką k*rwę, bo to wyniszcza człowieka od środka.

Gość gość
Autorze, nie należę do drobnych kobiet, nie mam dużego biustu - nie skreśliłbyś mnie za te cechy? Z tego co wiem dla zdecydowanej większości facetów jestem skreślona na wstępie za te właśnie niezależne ode mnie cechy wyglądu, niezależnie od tego co sobą reprezentuję jako człowiek. Czemu kobiety też nie mogą sobie pozwolić na możliwość odrzucania facetów, którzy nie odpowiadają im fizycznie? Poza tym inteligencja dziedziczona jest nie tylko po ojcach. Jak inteligentny pan weźmie sobie ładną acz totalnie durną niunię, jest spore ryzyko że dzieci też nie będą miały IQ powyżej przeciętnej, a jak sam jest brzydki, to jest jeszcze ryzyko że będą do tego brzydalami.

Gość gość
Nawet największy pasztet szybciej znajdzie faceta niż przeciętny z wyglądu koleś. Osatnio jakaś nastolatka wystawiła dziewictwo za zestawy z MaCa, widziałem jej zdjęcie, coś okropnego, od razu znalazła klientelę. Gdyby facet na takim poziomie atrakcyjności wystawił swoje prawictwo nawet za darmo, albo z dopłatą to do śmierci by się nie doczekał.

Gość gość
13:51 Oby szybciej rządzili.Może tępi, łysi zwyrole zalegalizują w końcu dragi i broń.

Gość gość
Zlegalizują broń? Przecież byliby durni, gdyby mając największą przewagę fizyczną zalegalizowali broń, ktora by ich jej pozbawiła, a dragów to oni nie biorą, tylko chleją przeważnie i się awanturują.