Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zerwac z dziewczyna bez ambicji?

Polecane posty

Gość gość

Jak wyżej. Moja dziewczyna nie ma ambicji, nie chce się rozwijać zawodowo tylko mówi ze chce się zajmować domem. Ja mam dobra pracę , boje sie ze to nie ma przyszlosci i ona będzie pasożytować na mnie

Gość gość
To zwiąż się z ambitną. Tylko wtedy będziesz musiał sprzątać i gotować albo płacić gosposi. :P

Gość gość
zerwij z ta jedna i poszukaj czterech: dziewczyny z ambicjami oraz niani, sprzataczki i kucharki od razu :)

Gość gość
i masz absolutną rację, na Twoim miejscu uciekałabym jak najdalniej do tego lenia.

Gość gość
Szczerze wolalbym zapłacić za gosposie niż miec dziewczynę ktora siedzi w domu i nie ma ambicji zawodowych. Wstyd przed znajomymi jak zapytają czym sie zajmuje a ona w domu

Gość gość
Zależnie od tego, czego oczekujesz od Twojej zony, dbania o dom, dzieci itd pracując na nia, czy jednak partnerki samodzielnej i odpowiedzialnej za siebie jak i za wspolne dobro. Pomysl jak widzisz Twoje zycie w przyszłości i jak chciałbyś, zeby wygladalo Twoje zycie, bo jej postawa na pewno nie zmieni się wraz z czasem

Gość gość
tym bardzij z nia zerwij, skoro tak do tego podchodzisz. szkoda waszego czasu

Gość gość
Zalezy mi na kobiecie z mojej bajki, dla ktorej rozwój zawodowy i kariera tez są ważne. Nie chcę kury domowej bez własnych aspiracji, takie kobiety nie są dla mnie atrakcyjne.Nie jest dla mnie problemem wynajęcie pomocy domowej, moja kobieta powinna jednak zajmować się czymś ambitniejszym niż sprowadzać się do roli kucharki i sprzątaczki.

Gość gość
Wiec sam sobie odpowiedziales na pytanie. Jestescie kazde z innej bajki i te roznice z czasem beda przeszkadzac jeszcze bardziej. Lepiej wczesnie niz za pozno

Gość gość
sam odpowiedziales sobie na to pytanie czy ona tez jest swiadoma tego co napisales w ostatnim poscie?

Gość gość
13:59, pewnie jej nie powiedział. Bo mężczyźni to w większości tchórze i konformiści. Za to bez żalu kopnie ją w tyłek, gdy tylko znajdzie tę "ambitną".

Gość gość
Jeszcze nie jest świadoma, ale chyba pora ją uświadomić.