Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ada366226

beznadziejna sytuacja zyciowa, co zrobić?

Polecane posty

Gość Ada366266
Rzeszów

Gość Ada366226
że te głupie leki*

Gość gość
jestem w elblaga. wez ty sie dziewczyno tak nie trzymaj tego chlopaka! a co bedzie, jak sie rozstaniecie? ze juz nie wspomne o czyms takim, jak honor... nie chce cie obrazac, wiem ze jestes w trudnej sytuacji no ale mnie byloby wstyd liczyc na chlopaka. jestes juz dorosla, pora sie ogarnac. sama bardzo dobrze wiem, ze jest ciezko no ale inni ludzie w podobnym wieku sa juz ogarnieci zyciowo, maja rodziny i po prostu nie moga pozwolic sobie na takie zaglebianie sie w siebie i taplanie we wlasnym gownie... my mamy ten komfort, tudziez dyskomfort na nasze nieszczescie. sama musisz zbudowac w sobie takie rusztowanie, ktore bedzie cie trzymac w trudnych chwilach. uwazam, ze pieniadze i komfort z nimi zwiazany sa jednym z wyznacznikow takiego spokoju wewnetrznego. nie mowie tu o kokosach, chodzi mi o sama swiadomosc tego, ze w razie czego jestes w stanie sama zyc i sie utrzymac a nie siedziec na garnuszku rodzicow jak niemota, ktora na pewno nie jestes. trzeba tylko (az) wziac sie w garsc. ja w pewnym momencie bylam juz na dnie i to byl mini przelom w moim zyciu. tobie zycze zeby jak najszybciej cie taki przelom spotkal:)

Gość gość
spadam na spacer z piesem, jesli masz ochote to sie odezwij. dominika0374@interia.pl

Gość Ada366226
eh nawet nie wiesz jak ja bym chciała, ale nie wiem czy potrafie, dzień za dniem wygląda tak samo i boję się że niszcze mu życie, ale tak bardzo go kocham, nikt nigdy się mną tak nie opiekował, ok dziękuję :)

Gość gość
Jest już wiele stron typu: davidicke, zdrowiej, pepsi eljot, itp, na których twierdzą, że można całkowicie usunąć depresję ze swojego życia. Należyusunąć metale, dostarczyć i utrzymać potrzebne witaminy i minerały w równowadze i nerwicy i depresji nie będzie.

Gość Ada366226
nie wierzę w takie strony, ja chce tylko jakoś sobie radzić, bo boję się że bez chłopaka to ha daleko nie zajadę, i rodziców, ale wiem jak w Polsce ludzie zarabiają u boję się tego że jak w końcu pójdę do chłopaka to skonczy się wszystko, facet powinien zarabiać, mój tata jakoś dobrze zarabia, a kobieta nie zawsze musi, a mój chłopak dobrze się uczy więc mam nadzieję, że będzie my dobrze szło, to coś się wynajmie i potem mu pomogę, jak w końcu wyjdę z tego marazmu, wydaje mi się że z 5 tysięcy miesięcznie jakby się zarobiło to dałoby się jako tako żyć, w pon idę do innego psychiatry, to może będzie lepiej, trzeba mieć nadzieję

Gość gość
niech Cię on zostawi...

Gość gość
po tym co napisałas stwierdzam że nie zasługujesz na niego i niech znajdzie sobie normalna dziewczynę, bo Ty mu tylko życie zrujnujesz

Gość gość
JA p*****le! Niech ktoś wysle ten temat, do tego biednego chłopaka! Oby przejrzał na oczy!

Gość Ada366226
Właśnie mam nadzieję że nigdy nie zobaczy tego tematu, nie wchodzi na kobiece fora, jakby zobaczył że zale się z prywatnych problemów, czułby się na pewno źle

Gość Ada366226
dlatego piszę tu do was no myślałam że ktoś obcy mi pomoże, bo ja już totalnie nie wiem co dalej

Gość ciekawski_mateuszek
a masz orgazm jak sie pooka choopak ?

Gość gość
Dziecko, chłopak czułby się źle, ale nie z powodu twojej choroby, ale twojego podejścia do życia! Ty widzisz tylko pieniądze! Rozpieszczona gówniara, myślisz, że facet to bankomat? Sama zarób na swoje zachcianki i pisze Ci to kobieta.

Gość ciekawski_mateuszek
hehe to wyżej napewno nie pisała kobieta to niemożliwe bo każda jest materialistką !

Gość gość
Więc Cię zdziwię, bo jestem kobietą.

Gość ciekawski_mateuszek
pewnie jesteś gruba masz 30 lat i mieszkasz z kotem w kawalerce ? zgadłem ?

Gość gość
Ani gruba, ani kota nie mam, ani 30 jeszcze nie i z kawalerką Mój Drogi też nie trafiłeś ;)

Gość Ada366226
jakbyś była kobietą to byś tak nie pisała i tu już Cie to zdradza, to chyba normalne że jak ktoś ma problemy to chce by ktoś mu pomógł, i faceci zawsze pracowali i utrzymywali rodzinę a kobieta zajmowała się domem, ja mam problem nawet z pójściem do sklepu sama, ja wierzę w to że jak mi się uda to.mi pomoże i nawet te 5 tys złotych to nie byłoby źle, nie wiecie jakie to uczucie mieć rodziców lekarzy i jak nie spełnia się ich oczekiwań to jak dobija.... dlatego myślę że facet może pomóc

Gość gość
Nie każda jest taka zapatrzona na kasę jak Ty dziecko. Sama na siebie zarabiam. Nie mierz każdego swoją miarą, nie każda jest tak pusta

Gość ciekawski_mateuszek
w takim razie możesz zostać moją wybranką hehe :] co ty na to ? a ten temat to prowo w sumie słabo ci idzie ale pisz dalej może sie rozkręci :]

Gość gość
Facetom na dzień dzisiejszy podziękuję. A mi się wydaje, że to nie prowo.

Gość ciekawski_mateuszek
jesteś lesbijką ?

Gość Ada366226
co to prowo? dlaczego mnie oceniacie wcale mnie nie znając? kocham swojego chłopaka bardzo u jest ważniejszy od pieniędzy ale wiem ze bez niego w życiu zgine, bo ta fobia mnie dobija... zwykle pójście di apteki mnie drażni, pieniędzy zarobić nie potrafie, a jedyną kasę jaka zrobiłam to ta na sprzedaży rzeczy które dostałam..

Gość Ada366226
ciekawski_mateuszek idź stąd, nic nie wnosisz do tematu a tylko p*****ly piszesz

Gość ciekawski_mateuszek
śmieje się z twojej marnej prowokacji ;]

Gość Ada366226
czemu jest cenzura na słowie które w ogóle nie jest przekleństwem?

Gość gość
Nie, nie jestem lesbijką. X Oceniamy Cię na podstawie tego co piszesz, a brzmi to wszytsko 'pusto'. Rozmawiałaś z swoim chłopakiem jak wyobraża sobie dalsze życie z Tobą? On tez ma taką wizję rodziny? Facet zarabia, a kobieta zajmuje się domem? Chcesz z nim ułozyc sobie zycie i przypuśćmy, że wpadniecie, jak chcesz być matką? Wychodzić z dzieckiem, na zakupy, chodzić do lekarzy,no jak Ty sobie to wyobrażasz, skoro dzień dzisiejszy Cię przerasta?

Gość ciekawski_mateuszek
to wolisz sama smyrać bobra ? no ok...

Gość gość
Nie smyram.