Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ada366226

beznadziejna sytuacja zyciowa, co zrobić?

Polecane posty

Gość gość
Ja juz, wiem dlaczego śpisz do 13! Bo siedzisz do 3, to nie ma się co dziwić, że nie możesz wstać o 7-8.

Gość gość
tez to samo zauważylam, jak tak dlugo siedzi na pc to potem wstaje tak pozno, zadnych obowiazkow i nic, potem sie dziwic ze zycie nudne jak flaki z olejem, pewnie siedzisz na facebooku i obczajasz ludzi i sie flustrujesz? ze kazdy ma tak super? zgadlam? dorosnij dziewczyno, a temat ciekawy, przeczytalam caly, sama sie dziwie ze takie osoby istnieja, rodzic ma wtedy niezle przerabane, bo ani takiej osoby nie wyrzuci bo corka rodzona ani nic, współczuje chlopakowi bo widac zakochany i nie widzi jak traktuje go wlasna dziewczyna

Gość igauldas
hmmm autorko? a jak Ty sobie wyobrazasz w takim razie dalej zycie? napisz nam jak to wszystko widzisz, za iles tam lat, jak nie bedziesz nadal pracowac i jak np. ten chlopak Cie nie zostawi? jak to bedzie wygladac? i jak wyglada mniej więcej Twoj dzien, od rana (a raczej polodnia) jak wstajesz

Gość gość
cie chyba dziewczyno nikt nigdy porzadnie nie wyruchal

Gość gość
gość dziś Ja juz, wiem dlaczego śpisz do 13! Bo siedzisz do 3, to nie ma się co dziwić, że nie możesz wstać o 7-8. X Dokładnie! Leniwa, roszczeniowa p***a. Idź na zmywak, tam nie ma ludzi i można isć z fobią i depresją :D Ale pewnie nie pójdziesz, bo byś sobie rączki księżniczko zniszczyła :D I tak kiedyś wylądujesz jako bezdomna z takim podejściem.

Gość gość
Ja mam osobowość depresyjną, masę lęków i nigdy w życiu nie miałabym sily ani odwagi iść do terapeuty. Ani żądać kasy od innych ludzi... Autorko zadnej depresji nie masz, skoro na terapie biegasz, po prostu nic chce ci sie zmieniać nic w swoim życiu i tyle. Ja sie psychologów i terapeutów bałam tak samo jak innych ludzi a nawet bardziej, nie masz pojęcia dziewczyno o prawdziwej depresji, kiedy siedzenie w kolejce do psychiatry przekracza twoje siły! Nawet nie ma odwagi, zeby zadzwonic i sie umówić na wizyte.

Gość Ada366226
Witam ponownie, czy obczajam? no niestety musze sie przyznac, ze tak, nienawidze wlasnie tego bo fb mnie najbardziej dobija, zawsze sobie powiem ze nie wejde a wchodze co mnie bardzo meczy, jakby jakis chory nawyk, nałóg... moj dzien, wlasnie nudny bardzo i prawie kazdy wyglada tak samo z malymi odchyleniami nieraz jak wiecej pieniedzy dostane albo chlopak w koncu ma, wstaje miedzy 12-13 ide do lazienki, potem wejde na fb i siedze tak moze z 2 godziny, potem cos tam porobie, posprzatam w pokoju zajme sie królikiem, potem znow fb i jak zobacze tam wpisy które mnie doluja m.in. znajomi z starej szkoly gdzies jezdza, wstawiaja zdjecia z ciaglych wyjazdow chociazby nawet po kraju, ogolnie jak sie ciesza wszystkim tym zyciem, normalnoscią, jakimis fajnymi przezyciami, ciekawym zyciem, ciaglymi wypadami do kawiarni, restauracji, kazdy cos ma, a ja nic nie mam, i tak ciagle sie ciesza na tych zdjeciach w tym przepychu, boli mnie strasznie, bo ja moglabym tak miec, a nie mam, dlatego chce by chlopak mi pomogl, bym tez mogla w koncu zaczac sie cieszyc z zycia, wyjazdow za granice, a na razie nie mam nic, tylko siedze jak wiezien w domu i boje sie wyjsc bo kazda osoba na mnie sie patrzy, to mnie tak dobija, ze od razu wchodze na fb... a na instagrama wole w ogole nie wchodzic

Gość Ada366226
a co to innego jak nie depresja?! boje sie psychologow ale szukam jakiejs pomocy! bo nie radze sobie juz z wszystkim, ciagle siedzenie i bierne zycie mnie juz wykancza! i co Ty mi tu gadasz, sama nie masz depresji jak nie szukasz wyjscia, ja szukam ale jeszcze nie znalazlam drzwi

Gość Ada366226
z tego co ostatnio zaczelam patrzec, to siedze na instagramie jakies 5-6 godzin z przerwami, potem chlopak przychodzi i mowie mu kiedy cos zrobi, jak mu pokazuje fb to sie na mnie denerwuje ze to wszystko sciema jest albo kolorowanie, ale jakie kolorowanie skoro to widze! do cholery jasnej, ludzie zyja a ja wegetuje, a zmienic nie potrafie bo ludzie są straszni

Gość gość
Pokolenie facebook'a! Dziewczyno, nie kpij z depresji, bo to bardzo cięzka, psychiczna choroba. Gdybyś naprawdę miała depresje, nie obchodziłoby Cię NIC, dosłownie NIC, żadne facebooki, instagramy, znajomi, o zgrozo zagraniczne wycieczki, restauracje, NIC! Nawet by Ci się nie chciało wykąpać, włosów poczesać, jeść. Nie żartuj sobie z depresji.

Gość gość
Nie ludzie są straszni, tylko Ty.

Gość Ada366226
to wlasnie Ty nic nie wiesz o depresji, kazdy ja przechodzi inaczej, ja chce sie realizowac i z tego wyjsc, ten marazm mnie dobija juz, jakos moi rodzice i rowiesnicy jezdza za granice, tej biedy tak nie widze, kazdy gdzies jezdzi, nawet do glupiej warszawy, niemiec, wszedzie, nie wspominajac juz o innych krajach jak hiszpania albo wlochy, ja nie mam nic, i tylko patrze na to wszystko! bo to widze!

Gość gość
Dziecko, wiem więcej o depresji niż Ty, bo przez to przechodziłam.

Gość gość
"sama nie masz depresji jak nie szukasz wyjscia, ja szukam ale jeszcze nie znalazlam drzwi" X Osoby NAPRAWDĘ chore nie mają sily i motywacji do szukania pomocy. Ty jesteś chora na LENIA i brak atrakcji w życiu.

Gość Ada366226
przeciez fotomontarzu nikt nie robi, to sie widzi, ze ludzie jezdza i zyja, ta zazdrosc i bezsens mnie niszczy, chlopak pochodzi z prostej rodziny i oni nigdy tego nie widzieli, a ja? ciagle, bo mam to w domu, jezdza, zyja, kupuja drogie rzeczy, a ja zazdroszcze i siedze w tym, chcesz sie zamienic?! zobaczyc jakie to uczucie? odpowiedz cos z sensem a nie polslówkami

Gość gość
I sama sobie odpowiedziałaś. Zazdrość Cię niszczy, nie depresja.

Gość Ada366226
na g*****e się znacie ludzie i tyle, teraz to widze, oceniacie wszystko tylko to co widzicie, nie widzicie jak to wyglada z mojej strony, niemoc pojscia nawet na zakupy, chcialabym miec prace i wszystko, ale jak najprostsze rzeczy mnie tak doluja? rodzice ostatnio byli w veronie, a ja? zostawili mnie na 200 zł na tydzien i mialam siedziec i zbierac gowna krolika z klatki, tak sie czulam.....

Gość Ada366226
gość dziś I sama sobie odpowiedziałaś. Zazdrość Cię niszczy, nie depresja. X zadna zazdrosc, boli mnie to ze kazdy ma, od rodzicow bo wiekszosc moich kolezanek i znajomych chodzi na studia a jakos maja wszystko, maja drogie wyjazdy i zycie, a ja co mam?

Gość gość
Autorko, depresji może nie masz ale za to fobie społeczną połoczoną z lenistwem, z lekkimi chandrami, spadkiem nastroju taką melancholią.Znam to z autopsji dość dobrze. Byłem w sytuacji podobnej do twojej, tylko ja poszedłem na studia które okazały sie niewypałem, zmarnowany czas i pieniądze, trochę mnie to przybiło.Siedziałem pół roku w domu. Teraz studiuje zaocznie, praca niby jest ale marna i nie stać mnie na usamodzielnienie się. Mam prawko, ale auta nie mam, bo brak pieniędzy. Najbardziej mi przeszkadza, że inni ludzie widzą że jestem inny. W sensie, ciągle jakby przygnębiony, smutny.Nie żartuje spontanicznie, nie śmieje się.W towarzystwie przygaszony.Cholera wie co to może być, ale w ten sposób zrażam do siebie ludzi.

Gość do roboty
Leniu śmierdzący bierz się do roboty i nie pieprz o depresji bo obrażasz naprawdę chorych ludzi. Moja córka wymysliła sobie studia zaoczne za które płaciłam,po 3 mies. zrezygnowała.Pogoniłam do roboty.Nie ma.Albo się uczysz albo pracujesz.Już ja bym Ci pokazała głupia dziewucho. A ty pieprzysz jak połamana i zazdrościsz innym wszystkiego. Chcesz kasę ? ZARÓB!!!!!!

Gość Ada366226
o jedyna normalna osoba, i jak sobie z tym radzisz? jakie leki bierzesz? dawki?

Gość Ada366226
jak mam zarobic chora kobieto?! skoro nawet do sklepu sama nie chodze, znasz mnie?! wiesz co to jest? mam to wszystko udokumntowane na papierze, wiec nie gadaj mi ze depresji i FOBI spolecznej nie mam, mamusko, wspolczuje dziecku...

Gość Ada366226
takie osoby jak TY nigdy nie powinny byc matkami, wlasne dziecko z domu wawala, to po co rodzilas wredna kr o w o

Gość gość
słuchaj GÓWNIARO zgłaszam temat do usunięcia popier....olona leniwa dziewucho. Pieprznij się w łeb i idz zarób swoje 5 tysi. Ciekawe gdzie bez wykształcenia tyle zarobisz .Masz dziewczynko fantazję :)))W lesie przy drodze chyba.I nie sytuacja życiowa jest beznadziejna tylko ty. Współczuję rodzicom. Tępa strzała

Gość gość
" gość dziś Pokolenie facebook'a! Dziewczyno, nie kpij z depresji, bo to bardzo cięzka, psychiczna choroba. Gdybyś naprawdę miała depresje, nie obchodziłoby Cię NIC, dosłownie NIC, żadne facebooki, instagramy, znajomi, o zgrozo zagraniczne wycieczki, restauracje, NIC! Nawet by Ci się nie chciało wykąpać, włosów poczesać, jeść. Nie żartuj sobie z depresji. " X DOKŁADNIE!!!! Głupia gówniara nabija sie z ludzi naprawde chorych.

Gość Ada366226
i Ty jestes matka? piszesz jakbys miala z 15 lat maks, a nie po 40, szkoda slow, i temat jest nie dla Ciebie, idz badz wzorowa gdzie indziej, a zarobic, zarobi moj facet, ja z tego wyjde moze kiedys i bede sie smiala z takich osob jak Ty

Gość Ada366226
NAPRAWDE chorych? to czemu mam taka opinie? z lozka sie zwlec nie moge, prawie nic nie jem, nie mam checi na nic! opinie psychologiczna mam, wiec wiem co mi jest, co lekarz jestes?

Gość gość
" Ada366226 dziś takie osoby jak TY nigdy nie powinny byc matkami, wlasne dziecko z domu wawala, to po co rodzilas wredna kr o w o " X Oooo patrzcie, jak sie panienka wyraża! :D Zadna depresja, jedynie lenistwo i chamstwo.

Gość gość
Zapakowalbym ci c***a do d**y a potem do gardla to by ci sie od razu zachciało roboty szukać kundlaro zawszona.

Gość gość
Do roboty nie pójdzie, ale od krów wyzywać to ma siłę, no patrzcie ją :D