Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ada366226

beznadziejna sytuacja zyciowa, co zrobić?

Polecane posty

Gość gość
Na budować nią, cegły ponosi to się jej znudzi, mogę jej etat na betoniarce załatwić, skąd jesteś?

Gość gość
Z d**y strony hahaha

Gość gość
ja p*****le co za chamica, skąd takie baby sur biorą? Taką żonę bym pogonil, gotować chociaż potrafisz?

Gość gość
A Ty przypadkiem, nie miałaś mieć dzisiaj wizyty u nowego terapeuty??

Gość gość
Chamica hahaha '-.- P o j e b y Nie dziwie sie,ze autorka posta nie lubi,a nawet boi sie ludzi.Ja ich wręcz nienawidze.Ludzie,ktorzy nie umieja sie wczuc w sytuacje drugiejosoby powinni miec osobna planete albo powinno sie ich wybic.

Gość gość
Nie jestes czasem tym grubasem z Gogglebox? Hahaha

Gość gość
Znam lekarstwo, to mój k***s :)

Gość gość
Ile propozycji od wiecznie walących konia po ciemku.No no.Popatrz Ada jaką masz pomoc od ludzi.Banda nied***bów.

Ale tu widzę ci niektórzy to prostaki... Nie skomentuje tego, a gotować potrafie bardzo dobrze, jedyna rzecz z której jestem dumna

Gość gość
To git :) Czyli nieraz wychodzisz z domu jesli na terapie chodzisz.I bielizne to tez do sklepu chyba,ze przez neta zamawiasz.Ja duzo przez neta zamawiam,ale nie dlatego,ze nie moge wyjsc(choc czesto mam problem,ale ostatnio rzadziej),ale dlatego,ze taniej ;) Albo nie wszedzie maja to co chce.

Wychodzę raz na dzień na chwilę, ale wolałabym wyjazdy... A nie ma jak, lubię siedzieć na necie to moje jak na razie jedno okno na świat, a ci robisz w dniu? Masz chłopaka?

Gość gość
No wiem,tez mi tego brakuje.Mam i czesto ma mnie dosc.

Gość gość
Bo czesto zachowuje sie tak jak Ty,ale az tak to nie,bo wiele zrozumialam.Miedzy innymi to,ze sama nawet tysiaca zlotych bym nie zarobila.

No dla mnie tysiąc to za mało, moim zdaniem jak rodzina ma tak z 15 tysięcy to starczy, ale chcę Cię zostawić?

Gość gość
Ale fajny pustak. Życie jednak jest niesprawiedliwe. Taki chamski przyglup ma fajnego chłopaka a fajne babki szukają i znaleźć nie mogą... Jedyna nadzieja w tym że jak nie dostanie zaraz po szkole tych "marnych 5 tysięcy na przeżycie" to ta primadonna z nim zerwie :)

Gość gość
Nie chce,ale ja tez uwazam,ze tak sie zyc nie da.No u mnie 15 wydaja na same oplaty.ale tak dla mnie i jego i jakby dziecko jeszcze bylo to wtedy z 4,5 minimalnie byloby dobrze.

Gość gość
I lecimy,Kolejne p o j e b y .Wezcie pseudo ludzie juz wygińcie bo czas albo niech was ziemia pochlonie.

gość dziś Ale fajny pustak. Życie jednak jest niesprawiedliwe. Taki chamski przyglup ma fajnego chłopaka a fajne babki szukają i znaleźć nie mogą... Jedyna nadzieja w tym że jak nie dostanie zaraz po szkole tych "marnych 5 tysięcy na przeżycie" to ta primadonna z nim zerwie A co też mało zarabiasz że zazdrościsz? Jest fajny ale Boję się dziadowania z nim..

Gość gość
Ty to musisz często i gęsto dawać że on jeszcze z tobą siedzi

Gość gość
czytam i nie wierzę... Nie wierzę, że aż tyle osób dało się nabrać na tę prowokację :O:D, całkiem zabawną zresztą :D

Gość gość
Prowokacja fajna ale mało to takich roszczeniowych idiotek po świecie biega?

nikt nie mówił że życie będzie sprawiedliwe, ja z łóżka wstać nie mogę i to jest najgorsze terapię i leki mało dają, a to ze moi rodzice dobrze zarabiają to ich zasługa, uczyli się jak inni balowali i lenili i dobrze że im wyszło, szkoda tylko że mi nic nie wychodzi a innym tak

Gość gość
No to leż jak wstać nie możesz. Może ci rentę dadzą :D

Gość gość
Nic Ci nie wychodzi, bo NIC NIE ROBISZ.

Gość gość
Kliniczny przypadek porażki wychowawczej

ludzie wy tylko potraficie mnie oceniac wcale mnie nie znajac, nic o mnie nie wiecie, nawet nie dajecie mi szansy poznac, i gadanie o jakis prowokacjach.. zycie mi sie wali i grunt pod stopami, nie mam niczego, zadnych oszczednosci, prawa jazdy, nic, tylko chlopaka jedyna osoba ktora we mnie wierzy, nawet bardziej niz ja w siebie, wszystko by bylo idealnie, gdyby mial te pieniadze, wiem uczy sie, ale jak patrze na jego rodzicow to mi jest zle, prosci ludzie, mama sprzataczka, tata budowlaniec wykonczeniowy, ale zyja, a ja nie chce tak, wiem ze problemy sie same nie rozwiaza, ale jak to zrobic skoro leki ktore mialam nie pomogly to potem mialam zmieniane dawki, bylam bardziej senna i troche lepszy humor ale to nie to jeszcze...

Gość gość
Coraz lepiej :D