Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obraz typowego facecika z kafeterii

Polecane posty

Gość gość
Przede wszystkim niski prawiczek. Najczęściej nienawidzacy kobiet, bo żadna nigdy na niego nie spojrzała a jak nawet startował to dostał kopa. Mieszka z mama, nie ma żadnych kumpli. Wyladowuje się na kobiecym forum, bo tak dla niego najłatwiej. W realu kompletna pisssda. Moja charakterystyka. I jeszcze jedno. ŻADEN NORMALNY KOLES MAJACY CHOCBY TROSZKĘ TESTOSTERONU NIE SIEDZI NA KAFE!!!!!!!!

Gość gość
Zapomniałyście o mitomaństwie. misio1 - i wszystko jasne :D

Gość gość
owszem potwierdzacie regułę, że siedzenie na kafe to obciach. Jedynie tu rozrywki szukam, może nie jest to wysokich lotów fun ale co poradzić jak lubie trollować.

Gość gość
trollowanie to tez choroba:-O zajmij sie pozytecznymi sprawami,wtedy nie bedziesz miec potrzeby udzielania sie

Gość gość
nie ma tego w spisie chorób to tylko wymysł pojechanych, że to choroba

Gość gość
gość dziś a ty co tu robisz buzujący testosteronem buhaju?:D

Gość gość
Opisalas mojego szwagra :-D tylko intelekt sie nie zgadza bo intelektualnie gosciu nawet nie taki glupi ale zyciowo za to bardzo.

Gość gość
no szfagry boimy sie

Gość prawictwo pospolite 152
czy ja wiem i tak zle i tak nie dobrze , bo prawda jest taka , że ja nie narzekam iż nie mam dziewczyny - ciesze się z tego JAkbym miał dziewczynę to musiałbym się zmienić , a dzieki temu ze nie mam nikogo - to żyje sobie jak Bóg , król i sam rozporządzam swoim czasem i nie musze pracować hehe To nie jest zatem tak , że chce mieć babe , ( w glębi duszy nie chce ) No chyba ze trafiłbym na jakąs nieustępliwą napaloną panne , która nieodpuściłaby zeby ze mną być - to wtedy głupio byłoby mi odmawiać .. Może bym ją zaprosił do mnie na działkę , ale tak ? PO co mi dziewczyna .. NIekomu nie przeszkadzam , żyje sobie fajnie hehe.. Kasy nie mam więc na pewno na randkę bym nie poszedl do kina czy restauracji .. Dziewczyna musiałaby zakceptowac moje warunki .. No i wiedzieć , ze raczej dzieci to ja nie chce miec , slub tez mnie niezbyt interesuje . haha

Gość gość
ale peeezda

Gość prawictwo pospolite 152
na działce mam leżaki więc można sie opalać hehe warunki lepsze niż w restauracji haha

Gość gość
Jaco83 dziś nope, 182cm , 40cm w bicepsie, praca za kilka srednich krajowych. Wchodze tutaj jak mi sie juz bardoz nudzi i smieszne portale sprawdzilem, poczytac o problemach i zyciowych i rozterkach plebsu i biedoty. Poprawia mi to humor na caly dzien Czyli to cie dowartosciowuje = masz kompleksy A żadna osoba na wysokim stanowisku nie ma takich problemów, wiec albo jesteś mitomanem albo zarabiasz te kilka krajowych średnich poprzez jedzenie goowna starszych pań ;-)