Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka23232323

Torebka dla studentki

Polecane posty

Gość studentka23232323

Pomóżcie, każda opinia będzie dla mnie cenna :) Mam 23 lata, i szukam ładnej. kobiecej, funkcjonalnej, niezbyt drogiej skórznaje torby (absolutny max 150 zł). Na allegro znalazłam coś takiego: allegro.pl/listonoszka-a4-retro-skora-naturalna-palony-braz-i5609685760.html allegro.pl/32-skorzana-a4-uniwersalna-torba-torebka-skora-i5193032954.html Którą z nich byście wybrały? A może żadna wam się nie podoba. może macie jakieś inne propozcje? Podzielcie się swoimi opiniami :)

Gość studentka232323
i wersja "pionowa": allegro.pl/czarna-a4-skorzana-torebka-listonoszka-100-skora-i5171212115.html allegro.pl/czarna-skorzana-torebka-listonoszka-wloska-skora-i5230893933.html allegro.pl/brazowa-skorzana-a4-torebka-listonoszka-skora-hit-i5322391014.html

Gość gość
ale brzydkie :P

Gość gość
ktoś coś??

Gość gość
Dzieki za propozycje :) Napisałam, że ma być funkcjonalna, czyli ma mieścić A4 ;) Ma być uniwersalna, choć oczywiście na elegantsze okazje się nie nada taka duza torebka ;)

Gość studentka232323
a jak wam się podobają te wklejone przeze mnie?

Gość gość
moze ta pierwsza

Gość gość
Zajrzyj do sklepu internetowego z damskimi dodatkami www.lavaii.pl, może jakaś torebka wpadnie Ci w oko

Gość gość
A na co Ci skórzana? Nie lepiej ze skóry eko z dobrej firmy? Masz gwarancję 2 lata na nią.