Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Często myślicie o swoich byłych czy niedoszłych?

Polecane posty

Gość gość

... Bo mnie tak niedawno jakoś wzięło na wspominki

Gość gość
Eee bylo minelo. Po co wyciagac yrupa z szafy. Ludzie maja tendencje do idealizoeania swoich bylych partnerow. A przeciez rzadko kiedy zwiazek rozpsds sie bez powodu.

Gość gość
Tak. Jednemu próbuję wybaczyć, z drugim jak się okazało mamy dzieci w jednej szkole.... :(

Gość gość
Codziennie. Rozstalismy się 3 tygodnie przed porodem naszego dziecka. Ale oboje cieszylismy się z dziecka,były chciał mieć kontakt z dzieckiem i na nie płacić. Rozstalismy się w zgodzie z zupełnie innych powodów,a jak synek miał 6 dni to były zabił się na motorze. Teraz synek codziennie pyta o tatę..

Gość gość
Tak. Od jakiegoś czasu intensywnie myślę o moim przyjacielu, który kochał mnie przez 10 lat, a gdy to wreszcie wyznał odrzuciłam go. Czuję, że to była moja pokrewna dusza.

Gość gość
Tak często myślę o byłym

Gość gość
Może raz na kilka miesięcy. Niby po co?

Gość gość
Czy przyjaciel ułożył sobie życie z kimś ? Czy ty jesteś zadowolona ze swojego życia ?

Gość gość
Hehe ostatnio założyłam konto na portalu społecznościiwym, mam teraz w znajomych kilku byłych i śmiesznie się teraz ogląda ich zdjęcia na przykład z zona z dziećmi albo ten jest samotny, kto jak się zmienił z wyglądu albo co w ogóle robi w życiu. dziwne po tak długim czasie jakoś jest tak że w ogóle nie pamięta się tych złych chwil tylko same dobre dopiero po dłuższej chwili zastanowienia Musiałam sobie przypomnieć Czemu się rozstaliśmy i okazało się że to były poważne kwestii i wcale tak kolorowo nie bylo

Gość gość
18:37 nie wiem, nie mam z nim kontaktu, ostatni raz widziałam go kilka sekund latem, rodziny nie ma, ale być może ma dziewczynę , a ja niedawno odeszłam od największej pomyłki mojego życia

Gość gość
Czasami mi sie zdarza. Z 2 razy do roku. Zastanawiam sie co u niego slychac,czy ma kogos,rodzinę,dzieci. Jak nasze zycie by sie ulozylo gdybysmy sie nie rozstali. Mimo ze ze swojego jestem zadowolona. Po prostu zwykla ciekawość.

Gość gość
Przed mężem miałam jednego chłopaka na serio i wielu, z którymi chodziłam na randki, ale nie traktowałam zbyt poważnie. O tym jednym myślę rzadko, kiedyś widziałam go na ulicy, to szybko się zmyłam. Co prawda ja zakończyłam nasz związek, ale mocno to przeżyłam, a on próbował robić z siebie ofiarę. Dlatego nie chce go widzieć i nie myślę o nim zbyt często. Z resztą mogłabym się umówić nawet na piwo ;). Ale też za często o nich nie myślę, ale jeśli już, to raczej z sentymentem do lat wczesnej młodości.