Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy da sie w Londynie

Polecane posty

Gość gość

Zyc z pensji minimalnych badz niewiele wiekszych tzn zalozmy, ze jest para i kazde zarabia po 900-1000 max 1200 mc?

Gość gość
Mozna ale to bedzie wegetacja, w wynajmowanym 40 m mieszkaniu.

Gość gość
Mieszkaniu? Ha ha ha, a to dobre. Za pokoj dla pary w 3-4 strefie placi sie dzis minimum 650-800 funtow mc ! Mieszkania kosztuja znacznie wiecej

Gość gość
Czyli para ma od 2000-2400 da sie wynajmujac pokoj i nie szalejac z zakupami nawet cos odlozyc i nikt mi nie wmowi ze nie 4x130/140pokoj-560 4x2x21 bilet na autobus-168 4x80 jedzenie-320 2x20 tel-40 To masz ok 1100 podstawowych wydatkow wiadomo mozna wiecej ale ja uwazam ze mieszkajac w pokoju szuka sie go jak najblizej miejsca pracy zeby wlasnie nie wydawac na metro i nie tracic czasu na dojazdy, a jak bym miala wydac 800 na pokoj to za te pieniadze jestes w stanie znalezsc sobie studio, sama mieszkam w 2 strefie i za 1bed z malutkim ogrodkiem place z rach 1100 wiem ze mieszkania ida w gore ale jak masz czas to warto poszukac a sie znajdzie czyste i w rozsadnych pieniadzach

Gość gość
Nawet nie umiesz czynszu poprawnie policzyc. Tygodniowy czynsz mnozysz przez 52 tygodnie , a nastepnie dzielisz przez 12 miesiecy to da Ci miesieczny czynsz dopiero

Gość gość
Zycie w uk jest drozsze niz w PL wiem bo tu mieszkam i ceny w polsce sa naprawde niskie, mieszkanie wynajem kosztuje w uk kilka razy wiecej niz w pli zarcie dobrej jakosci tez w PL dobre produkty sa a w uk sam plastik taka prawda wiec jak ktos mowi ze w PL jest drogo to jest idiota

Gość gość
Liczylam x4 na okraglo niektorzy tak placa i tez tak dostaja wyplaty.Jak bys popatrzyl na ogloszenia to wiekszosc podaje cene za tydz nie miesiac

Gość gość
Gdzie sa w Londynie pokoje dla par za 130 tyg ? 3 strefa - Leyton, Leytonstone, Stratford, Ealing Broadway, Acton, Wood Green itd itp nie ma szans za tyle znalezc. W 4 strefie jest podobnie, o strefach 1 czy 2 sie newet nie wypowiadam