Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poklocilam się z mężem,bo dał klapsa naszej córce!

Polecane posty

Gość gość

Teraz on wyszedł, dziecko ryczy i padło wiele niepotrzebnych słów. :O

Gość gość
U dziecka dzisiaj był lekarz i mała dala niezły popis,ogólnie od wczoraj dziecko jest nieznośne. Mąż dał jej dwa klapy, takie ze dziecko aż się zanioslo i zaczęło się do mnie tulic.Ale on ją odciagnal i powiedział,że dopóki się nie uspokoi to nie ma prawa wyjść z pokoju.W złości jak juz dziecko było u siebie w pokoju to mu powiedziałam ze takie metody to może sobie w pracy stosować (jest policjantem).No i ogólnie od słowa do słowa i kłótnia.

Gość gość
Musiałam się wyglądać.

Gość gość
a Wam zdarza się dać dziecku klapsa?Może przesadziłam naskakujac na męża?

Gość gość
Podeszłabym do niego i dała mu w pysk dwa razy mówiąc że jest nieznośny i powinien iśc do pokoju sie wyciszyć ... co za cham. Nie ma wytłumaczenia na przemoc wobec dziecka. Bicie dziecka to słabość rodzica. Jak nie masz argumentów to bijesz. A to nie jest w porządku. Teraz on powinien ja przeprosić za swoje zachowanie. Co to znaczy bić dziecko, powinien znaleźć sposób zeby do dziecka dotrzeć i dowiedzieć się dlaczego płacze lub histeryzuje, nic nie dzieje się bez powodu.

Gość gość
No właśnie ja też jestem przeciwniczka bicia dzieci. Młoda dzisiaj też przesadziła bo dostała takiego amoku przy lekarzu a jeszcze nawet jej palcem nie dotknął.No ale to nie jest powód żeby dziecko bić :o

Gość gość
bez przesady :-o nie jestem zwolenniczką bicia ale bezstresowego wychowania również od klapsa jeszcze nikt nie umarł a czasami potrafi postawić do pionu oczywiście najlepszym wyjściem aby zamiast klapsa było postawienie dziecka w kąt aż się uspokoi ale skoro nikt tego nie zrobił to może mąż się wściekł już teraz tylko spokojna rozmowa

Gość gość
chyba nie potrzebnie nawrzeszczalam na męża.Ale wkurzył mnie swoim postępowaniem.Teraz dziecko ma focha,a ja z mężem się posprzeczalam.

Gość gość
"od klapsa jeszcze nikt nie umarł a czasami potrafi postawić do pionu" x Zgadzam się.

Gość gość
A w jakim wieku dziecko?

Gość gość
No ale naszej córki do pionu nie postawił. Zaczęła wrzeszczec jeszcze bardziej.

Gość gość
5,5 roku.

Gość gość
Maz policjant wiadomo ze bije ciebie tez zacznie lac

Gość gość
Jestem z nim 15 lat, byłam z nim jak zaczynał prace,sama go do tego namawialam.Nie bil i wiem ze nie będzie.A dzisiejsza sytuacja mam nadzieje ze była jednorazowa.

Gość gość
gość dziś "od klapsa jeszcze nikt nie umarł a czasami potrafi postawić do pionu" x Zgadzam się. od gwałtu, przypalenia papierosem oraz uderzenia w twarz tez ... co za durny argument:/ patologia sie dorwała do neta

Gość gość
ja wprułam dziecku w du/pe kiedy uciekło mi na ulice mało auto go nie zabiło ... ale że boi się lekarza to nie jest na miejscu

Gość gość
gość dziś ja wprułam dziecku w du/pe kiedy uciekło mi na ulice mało auto go nie zabiło ... ale że boi się lekarza to nie jest na miejscu to tobie ktos powinien wp******ic zdrowo :/ za niedopilnowanie dziecka na prawde zycze ci zeby pierwsza napotkana osoba ci dała taki wp*****l ze nie wstaniesz:/ nic nie usprawiedliwia przemocy wobec dziecka nic- a to ze prawie wbieglo ci na ulice to tylko i wyłacznie twoja wina jakos w normalnych rodzinach mozna obejsc sie bez klapsow

Gość gość
gość dziś jesteś poje /bana jedno dziecko we wózku a drugie obok , trzymam za rączkę , czekamy na pasach mały , trzyma piłke , pilka mu wypada , wyrywa sie i wskakuje na ulice , dostał klapsa ze strachu chyba .. teraz rozumiesz ? tobie trzeba dop******ic az nie wstaniesz tepa p**do

Gość gość
ale ona nie dostała za strach przed lekarzem tylko za zachowanie.Od wczoraj piszczy sama nie wie o co,no ale można to usprawiedliwić gorączka.Dzisiaj dostała antybiotyk,mąż go kupił i nie chciała wziąć, jedna dawkę wyplula,druga wylała,trzecią sama osobiście wlalam jej siła,powiedziałam,że jak nie wypije to jedziemy do szpitala.Maz uważa że w temacie leczenia ona nie ma prawa głosu.

Gość gość
twoje dziecko to bydlę :(

Gość gość
odezwały się matki polki co tłumaczą swym dzieciom miliard dwieście razy , co może a co nie może a może wypije lek a może nie a dlaczego wyskoczyło za pileczką na ulice ? a dlaczego wyrwało się mamusi ? a dlaczego płacze o kolejną zabawke ? akurat wy tak robicie ******lniete babska niektore matki szukaja pomocy , na forum i chca sie wyzalic a jak ktoras da klapa swemu dziecku to wielkie halo k***a

Gość gość
Sam(-a) jesteś bydle.

Gość gość
gość dziś gość dziś "od klapsa jeszcze nikt nie umarł a czasami potrafi postawić do pionu" x Zgadzam się. od gwałtu, przypalenia papierosem oraz uderzenia w twarz tez ... co za durny argument:/ patologia sie dorwała do neta x wiedziałam, że zaraz pojawią się oszołomy wyzywające ludzi od patologii :D

Gość gość
mam dziecko w podobnym wieku i uważam ze dziecko autorki to zwykły dzik. lata holowania dziecka wychodzą bokiem. A teraz jedyne na co troglodyci są w stanie wpaść to bicie. zenada

Gość gość
hodowania miało byc

Gość gość
Hodować to możesz zwierzę a nie dziecko.Moja córka jest wychowywana, nie hodowana.

Gość gość
Maz miał racje tez bym dala po d***e takiej smarkuli. Mam 2 synow 6 i 4 lata ale oni wiedza jakie sa zasady w naszym domu i nie stosuje klapsów na codzien ale jak mi zajda za skore to wleje w d**e i od razu jest spokoj.

Gość gość
ty to dziecko hodujesz skoro w tym wieku cyrki takie oddała. jakbyś wychowywał a to dziecko umiałoby sie zachować

Gość gość
Od klapsa w dupę jeszcze nikt nie umarł, a potem wyrastają takie pojebane bachory jak ich mamusie, bo nie będzie biła dziecka bo to słabość. Weźcie idźcie sie leczyć. Jak zasłuży to wpierdol i tyle. Po co się z gnojem patyczkować jak nie chcę się słuchać.

Gość gość
a TAK NA MARGINESIE TO WSPOLCZUJE cI AUTORKO MEZA... znam srodowisko policjantow i powiem, ze jeszcze nie spotkałam takiego który by zony nie zdradzal :( serio. To był szok dla mnie. To k****arze i klamcy.