Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KATOLICY fanatycy

Polecane posty

Gość gość

Fanatycy katolicy

Gość gość
Znacie? Opowiadajcie co lepsze kawałki :D

Katolicyzm to najgorszy ciemnogród i zacofanie jeszcze większe od rdzennych Talibów którym zarzuca się zatrzymanie cywilizacyjne w roku 1000. Ale to muzułmanie interesowali się astronomią i nauką (dziś najlepsze kliniki medyczne są w krajach arabskich) znali cesarskie cięcie podczas gdy katolicy modlili się o udany poród. A katolicy - wstyd i zaścianek umysłowy. Potępianie odkryć naukowych i astronomicznych, palenie książek naukowych. Galileusza przeproszono oficjalnie dopiero w latach 80 czy 90 za kadencji papieżka kremówki - bo już dłużej nie mogli ukrywać tego faktu że nie dadzą rady przeciwstawić się niepodważalnym zdjęciom z kosmosu. Żenada, na dodatek całkowicie oszpeca wizerunek katolików słynny cytat jednego z dawnych papieży iż "Nieuctwo jest matką pobożności."To dlaczego korzystacie j****e katolickie ćwoki z nowinek technologicznych i wasz papież jeździ zbrojnym mercedesem? Bierzcie przykład z Talibów i nadal jeździjcie na osłach.

Gość gość
Posiadający dziewczynę- a dogmat o nieomylnośc***apieża to już jazda po bandzie! :D

Gość gość
weź ty się odfanzol od katolików ,daj im żyć

Kto szczegółowo interesuje się historią powinien także wiedzieć że np we Francji czy gdzie indziej uskuteczniano również inkwizycję na... zwykłych zwierzętach. Tak, to prawdziwa groteska debilizmu katolików ale tak było. Wytaczano prawne procesy i sądzono zwierzęta domowe jeśli np stwierdzono że są opętane albo dziwnie się zachowują, aby nadać temu prawa bożego i sprawiedliwości przydzielano zwierzętom nawet... adwokatów! Tak, to kompletny debilizm katolików ale tak było. Nawet film fabularny powstał na ten temat kiedyś ale nie pamiętam tytułu bo dawno widziałem.

Gość gość
A dzisiaj jest inaczej? Zadziwiają mnie niektóre młode katoliczki- mega się oszpecają. Nie jestem za golizną i wyuzdaniem, lubię kobiety z klasą, ale to, co robią swojemu wizerunkowi niektóre nawiedzone woła o pomstę do... nieba. Wystrzępione, suche jak siano (odżywka to grzech) samodzielnie ścinane włosy, zero makijażu, plamy na twarzy, długie spódnice- szuby i moherowe, wyciągnięte swetry. Czy Pan Bóg nakazuje się oszpecać, czy kobiecość i ładny (jednocześnie skromny) wygląd to jest k******a grzech??? Debilki.

Gość gość
A w NT? Szczerze mówiąc mało mnie to obchodzi czy są. To po prostu głupie, żeby nie poprzestać na ładnym, schludnym, niech będzie że skromnym wyglądzie, tylko iść o dziesięć kroków dalej i robić z siebie czupiradło. Katolicy czasami mówią, że diabeł pranie poniżenia człowieka. A czymże, jeśli nie poniżeniem samego siebie, jest nienawiść do własnego ciała??????

Gość gość
uważaj lepiej, katolicy to główne siły pisu.

Gość gość
I co z tego? Pisem mnie straszysz? Mogą mi naskoczyć, tak samo jak PO i Palikot.

Gość gość
Mam nadzieję, że to była ironia z tym pisem. Bo jeśli Wy tak na serio, to zaczynam się bać, że nasz gatunek jest za głupi, by przetrwać.

To że sam katolicyzm dziś nie jest groźną religią, nie oznacza że jest prawdziwy. Wiele jest rzeczy przyjaznych np słynne dzieci kwiatów szerzyli podobne zasady co Jezus a nie uznawali żadnej religii i polityki - są zatem przez katolików uznawani za szatanów odurzających się Lsd.

Gość gość
Ale zatrzymajmy się jeszcze przez chwilę na celowym podkopywaniku swojego wyglądu. Jak można nazwać taką jednostkę chorobową na tle religijnym?

Gość gość
Nawet zakładając, że Bóg jest, a wiara tych kocmołuchów tak silna, co do cholery skłania te 20- 30 letnie dziewczyny do robienia z siebie straszydeł???

Gość gość
Baron na pewno wie.

Wiara katolików jest tak silna że nawet jakby obnażyć ich ułomności - co teraz robię - nawet jakby prosto w oczy mówić muzułmaninowi że jego Mahomet posuwał w pocie czoła kozę na pastwisku - on życie odda za wiarę w coś o czym nawet nie ma pojęcia gdyż nie został obdarzony rozumem aby to pojąć. Takich ludzi należy unikać.

Gość gość
Nawet zakładając, że Bóg jest, a wiara tych kocmołuchów tak silna, co do cholery skłania te 20- 30 letnie dziewczyny do robienia z siebie straszydeł??? x Mania religijna. Pewność, że trzeba sie poddać tysiącom zakazów, inaczej Jahwe wyjrzy z nieba i ześle na nie karę. Szukanie tych zakazów i nakazów na siłę, w Biblii, u księży, na swoich forach.

Mimo wszystko są normalni ludzie. Wyobraźcie sobie że jestem świadomy istnienia księdza z moich okolic który zagarniał/kradł dla siebie kasę kościelną i potajemnie budował za nią dom. Kiedy wszystko wyszło na jaw ksiądz był już ustawiony i miał rodzinę. Jedyne co te pajace mogli zrobić to go zwolnić, pozostaje bezkarny bo w ich kręgach kradzieże się nie liczą, poza tym nie sposób mu tego oficjalnie udowodnić. I to mi się podoba.

Gość gość
katolicy to pisowcy. wszyscy chodzą do kościoła, modlą się przed jedzeniem. księża na mszach wskazywali osoby, na które wierni maja głosować. dlatego pis wygrał, bo popierał ich kościół.

Gość gość
członek pisu = katolik. czyżby ludzie byli tak tępi, że tego nie wiedzą???

Kiedyś w jakimś mieście zrobię napad na klechę i wszystkie zęby mu wyj***e z kastetu tak że posłusznie odda wszystkie pieniążki i biżuterię i będzie jeszcze przepraszał za to że musiałem się zmęczyć - tak upadla się dno intelektualne które nie potrafi wyjaśnić swojej religii.